Τρομερές εντάσεις φίλες και φίλοι τηλεθεατές στο House of Fame, την κόπια του Fame Story μεταξύ του Πάνου Μεταξόπουλου και του Γιώργου Αρσενάκου. Ευτυχώς που στην κριτική επιτροπή βρίσκεται και ο ”20 Χρόνια Επιτυχίες” και ανεβάζει το επίπεδο γιατί δεν αντέχουμε άλλο δράμα στην ελληνική τηλεόραση με τα ριάλιτι.

Πόση υποκρισία χωρά στο ”δεν είμαι εγώ για ριάλιτι” του Γιώργου Κοψιδά;

Με αφορμή ένα τραγούδι που αφιέρωσε ένας παίκτης στη γιαγιά του, ξέσπασε μια κόντρα άνευ προηγουμένου. Καλά, όχι, τέτοιες βλέπουμε κάθε μέρα. Ο Γιώργος Αρσενάκος χαρακτήρισε την επιλογή του τραγουδιστή συναισθηματική και όχι σωστή. Αυτό ήταν, ο Πάνος Μεταξόπουλος το πήρε πατριωτικά και φανερά εκνευρισμένος, όπως και συναισθηματικά φορτισμένος (πόσα κλισέ να χωρέσουν σε μια πρόταση) πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε το μέρος του σπουδαστή της μουσικής ακαδημίας.

via GIPHY

Όταν ο Πάνος Μεταξόπουλος το έβγαλε από μέσα του και είπε ”μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, σε με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτόν πρέπει να σκύβετε το κεφάλι. Έγινα κατανοητός;”, ο Γιώργος Αρσενάκος υποστήριξε ότι ‘’ ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο’’.

Και κάπου εκεί, ο μέγας Φοίβος, ο άνθρωπος που έχει γράψει το ”Συγκοινωνούντα Δοχεία” που χτυπιέστε σε κάθε trash πάρτι, συμπληρώνει ένα ‘’γ@μ@ς’’ για να φτάσει σε άλλο επίπεδο την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

https://twitter.com/phoebusmusic?ref_src=twsrc%5Etfw