Ο Διονύσης Ατζαράκης μεταμορφώνεται σε γραμματέα του «Καλύτερου Δικηγόρου στην Ελλάδα» για τις ανάγκες του νέου του βίντεο. Ναι, όλοι ξέρουμε σε ποιον αναφέρεται από τον τίτλο και μόνο, αλλά και καφέ να μην είχαμε πιει όλη μέρα, θα το πιάναμε απλώς βλέποντας το βίντεο.

Βλέπεις, σε αυτό ο Ατζαράκης κάνει ό,τι οφείλει να κάνει ένας γραμματέας, μεταξύ των άλλων υποχρεώσεών του: δέχεται τηλέφωνα. Το τηλέφωνο του γραφείου του καλύτερου δικηγόρου στην Ελλάδα χτυπάει ασταμάτητα, από όλους τους villains που έχεις ξεχάσει πως ακόμα μπορείς να θυμηθείς.

Από τον αναστημένο Σαντάμ Χουσεΐν που δεν πλήρωσε την κλήση του, τον Μάμρα τον Παντοτινό που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μέχρι τον ίδιο τον Διάβολο, όλοι στρέφονται στον καλύτερο δικηγόρο της Ελλάδας για να τους ξελασπώσει, όπως συνηθίζει.

Το τελευταίο τηλεφώνημα, αυτό του διαβόλου, φαίνεται πως φεύγει από τα «χέρια» του γραμματέα και κατευθύνεται προς τον ίδιο τον δικηγόρο, καταλήγοντας σε ένα «αφεντικό, θα σε πάρει ο διάολος», που μας έκανε να γελάσουμε παραπάνω από το αναμενόμενο.