Η Ράνια Τζίμα, παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, μας απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό για την σωστή της στάση απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει να σκεφτούμε όλες τις παραμέτρους και να βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα καθώς δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους βουλευτές της κυβέρνησης.

Η Ράνια Τζίμα χρειάστηκε μόλις 14 λεπτά για να πετσοκόψει τον Κυρανάκη

Η δημοσιογράφος είναι γνωστή για την σοβαρότητά της, τις καίριες ερωτήσεις της και την γενικότερη παρουσία της σε μία εποχή που λίγοι τιμούν το επάγγελμά τους. Έφτασε όμως η στιγμή που «έσπασε» και Ράνια Τζίμα, όχι όμως απέναντι σε πολιτικό πρόσωπο αλλά απέναντι στον λοιμωξιολόγο Θεοκλή Ζαούτη.

Το βράδυ της Πέμπτης, (18/3), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, εμφανίστηκε ο καθηγητής Παιδιατρικής- Λοιμωξιολογίας και μέλος της γνωστής Επιτροπής και μίλησε για την επερχόμενη χαλάρωση του lockdown. Όταν αναφέρθηκε στα κομμωτήρια μετά από ερώτηση της Ράνιας Τζίμα, αυτοσαρκάστηκε λέγοντας: «όπως βλέπετε είναι σημαντικό και για μένα το κομμωτήριο». Αυτό ήταν, η Ράνια Τζίμα όχι μόνο γέλασε, αλλά για αρκετά δευτερόλεπτα, προσπάθησε να συγκρατηθεί.

Στο 02:25 θα ακούσετε την ατάκα: