Πόσο καιρό γκρινιάζεις για μια καλή βιογραφική ταινία; Το σύμπαν άκουσε τη γκρίνια σου και επειδή δε γουστάρει καθόλου τη μίρλα, απαντά με την πιο τρολ βιογραφία που θα μπορούσες να ζητήσεις. Σε άλλα νέα, η ζωή του Snik γίνεται ταινία, έχει τον τίτλο “Snik The Movie” και έρχεται στα προσεχώς.

Millionaire ξεκινησά από το μηδέν, τώρα είμαι millionaire ξέρω δεν με πίστεψες ποτέ Millionaire ξεκινησά από το μηδέν, τώρα είμαι millionaire ξέρω δεν με πίστεψες ποτέ

Η ταινία Snik The Movie αναμένεται να προβληθεί τον χειμώνα του 2022 και θα είναι παραγωγή της Showtime Productions, της εταιρίας που έχει αναλάβει την τριλογία του Bachelor. Από ό,τι φαίνεται, μετά το Bachelor, θα καταπιαστεί με τη ζωή του γνωστού τράπερ.

Μεθυσμένος μπαίνω στο club dab, δε σας βλέπω λέω, ούτε καν dab dab dab

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Snik, ο οποίο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη αφίσα, γράφοντας «Σας το είπα ότι η ζωή μου είναι ταινία». Έχοντας πει αυτό, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την εκπομπή «Φωλιά των Κούκου», στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και το σενάριό της θα αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του, με γυρίσματα στην Αθήνα και στο Λονδίνο, αλλά και το πώς από κομμωτής κατέληξε να είναι ράπερ.

Δεν μιλάω για Henny άμα τους κεράσω με shots

Είμαι μες το yacht και ακούω Pop Smoke, Christian Dior

Μιλάει για bricks, πάγωσες στο Brickstone

Καινούργια rings, όλα πάνω μου big stones

Τ-Τρώω sushi, είμαι πάνω στο Hilton

Ψάχνοντας και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για την άξια να γίνει ταινία ζωή του Snik, θυμηθήκαμε πως αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία επίσης θα εμφανίζεται στην ταινία.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Σε κάθε περίπτωση, ο Snik έχει μιλήσει για τη ζωή του μέσα από στίχους, τους οποίους και θα θεωρήσουμε spoiler του τι έχουμε να περιμένουμε από την ταινία. Ένα ακόμα παράδειγμα:

 Tony Montana, Tony Montana

Tony Montana, Tony Montana

Tony Montana, Tony Montana (Tony Montana)

Tony Montana, Tony Montana

Αναμένουμε trailer σαν μανιακοί.