Ο Yuri Tolochko είχε γίνει γνωστός τον προηγούμενο Νοέμβριο, για τον γάμο του με μια κούκλα του σεξ, τη Margo. Ο body builder από το Καζακστάν, ωστόσο, μετά από διάφορα υπονοούμενα στα social media πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του με τη Margo, εν τέλει χωρίζει και παντρεύεται μια άλλη κούκλα. Μια queer κούκλα.

Ο Yuri από ό,τι φαίνεται, έστειλε τη Margo για επισκευή και αφού δήλωσε πως θέλει να εξερευνήσει και άλλα αντικείμενα, παραδέχτηκε πως πρακτικά, υπήρξε άπιστος στον γάμο του με τη Margo. Παράλληλα, ενημέρωσε όσους ενδιαφέρονται (ποιοι είναι αυτοί;) πως προσπάθησε να γνωρίσει και μια άλλη κούκλα/ερωμένη.

Μιλώντας στο Instagram, ο Tolochko σύστησε τη νέα, queer σύζυγό του στο κοινό. «Η Lola έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα κότας, ο αφαλός έχει βάθος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κόλπος και πέος που εισάγεται σε αυτόν. Θα σας δείξω μια μέρα. Την ορίζω ως ένα τεράστιο κοτόπουλο», είπε.

Στο μεταξύ, ο Tolochko την έχει καταβρεί μάλλον με τα «κοτόπουλα», αφού είπε πως αποφάσισε πως μπορεί να έχει ολόκληρο χαρέμι, όντας κατενθουσιασμένος.

Σε κάθε περίπτωση τη Margo την παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2020 σε μια τελετή στην οποία παρευρέθηκαν και αγαπημένα του άτομα. Ο γάμος δεν πήγε ιδιαίτερα καλά για τη Margo, η οποία έσπασε πριν τα Χριστούγεννα. Αυτό βέβαια, δε φαίνεται να στοίχησε ιδιαίτερα στον Yuri, ο οποίος μια χαρά την αντικατέστησε με το τεράστιο κοτόπουλό του. πάντως, λέει πως δεν είναι καθόλου έτοιμος να πάρει διαζύγιο από τη Margo.

*όσο αυξάνονταν οι λέξεις αυτού του κειμένου, τόσο πιο νεκρός μέσα του ένιωθε ο συντάκτης του.