Η Καίτη Γαρμπή είναι η βασίλισσα του ελληνικού Twitter. Και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού με τα tweets της δίνει τα πιο εύστοχα σχόλια για οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα. Μπορεί να πετσοκόψει τη Dua Lipa, τον Λιγνάδη, να δώσει μπράβο στη Σοφία Μπεκατώρου και να σχολιάσει το πολιτικό σύστημα και τις θεσμικές αποφάσεις σε όσες λέξεις τις επιτρέπει η πλατφόρμα και έτσι απλά να γίνει viral για κανένα πενταήμερο.

Αυτή τη φορά, σχολίασε ένα μικρό λάθος του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, ο οποίος πειράζοντας μια από τις διαγωνιζόμενες, αναφέρθηκε στο τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», χρεώνοντάς το ερμηνευτικά στην Καίτη Γαρμπή, ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια. Κάπου εκεί, ο θείος Λεωνίδας θέλησε να διορθώσει αυτό το λάθος, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας πως το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός…. (ακούς εκεί… Δε το έχει πει η Γαρμπή… Σας παρακαλώ πολύ…) #MasterChefGR», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Το θέμα όμως δε σταματάει εκεί.

https://t.co/9tAmpWi8W4

Η Καίτη Γαρμπή έκανε retweet την τοποθέτηση του σεφ, γράφοντας:

«Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».

Είναι αυτό ό,τι καλύτερο έχει δει το Twitter μετά από καιρό; Μπορεί και όχι, αλλά εμάς μας άρεσε. Και τώρα ζούμε για να δούμε την Καίτη κριτή-guest σε κάποιο επεισόδιο αποχώρησης στο MasterChef, γιατί έτσι.