Αυτό το σκίρτημα στην καρδιά, αυτό το ανακάτεμα στο στομάχι, αυτές οι ατελείωτες σκέψεις και το χαμόγελο όταν βλέπεις το άλλο σου μισό να πλησιάζει. Το να ερωτεύεσαι είναι μοναδικό συναίσθημα, σε οδηγεί στα σύννεφα, σε κάνει να αισθάνεσαι ανίκητος. «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν» τραγουδάς και νιώθεις κάθε στίχο του τραγουδιού. Ερωτευτείτε, ρε, τι σας ζητάμε. Δεν είναι δύσκολο, ένα ζευγάρι χειροπέδες χρειάζεται.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μείνουν κυριολεκτικά αχώριστοι σκέφτηκε έναν Ουκρανός και η σύντροφός που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι, βαθιά μέσα τους, κρύβονται κτητικές τάσεις. Για να βελτιώσουν τη σχέση τους λοιπόν και επειδή κουράστηκαν να τσακώνονται βρήκαν ένα πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο να κάνουν bonding. Δέθηκαν με χειροπέδες για τρεις μήνες και κατέγραψαν τις εμπειρίες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 

Ο πωλητής αυτοκινήτων Αλεξάντρ Κουντλάι και η αισθητικός Βικτόρια Πουστοβίτοβα ξεκίνησαν αυτό το «πείραμα» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και από τότε έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. Ο κοινός λογαριασμός τύπου «Μαρία-Χρήστος Θύρα 7» δεν ξέρουμε αν τους βγει σε καλό βέβαια.

Οι ίδιοι δηλώνουν ότι κάθε μέρα που περνά, από σωματικής άποψης, το συνηθίζουν. «Χωρίζαμε μια ή δυ φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού η Βίκα είπε και πάλι ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: ‘’Τότε, θα σε δέσω με μένα’’». Και από τότε είναι πολύ ευτυχισμένοι. Είμαστε σίγουροι ότι όλο αυτό θα έχει καλή κατάληξη και δεν θα μισήσει ο ένας τον άλλο.