Πριν λίγο καιρό, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε παράνομη λέσχη που είχε στηθεί στην Κυψέλη. Εκεί ο Αδαμαντίδης και οι φίλοι του έπαιζαν τυχερά παιχνίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Τώρα, ο τραγουδιστής μιλά για το περιστατικό, παντελώς αναπολογητικά. Και γιατί να απολογηθεί δηλαδή; Τα χαρτάκια του έπαιζε. Στην τελική «δεν είναι και του κατηχητικού».

Μιλώντας στο Secret, ο Αδαμαντίδης είπε πως «ήταν μια συνάντηση φίλων», προσθέτοντας: «Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».

Σε ερώτηση για το αν το γεγονός της σύλληψης τον επηρέασε ψυχολογικά, ο υπέρτατος απάντησε:

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, στο μεταξύ, φαίνεται να ανησυχεί για το κατά πόσο έχουμε αντιληφθεί τι ακριβώς ζούμε, αναφέροντας: «Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον», ενώ σχετικά με το εμβόλιο, είπε πως θα το σκεφτεί. “Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως.”

Τη μέρα της σύλληψης, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17, για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Σε βάρος του υπευθύνου του καταστήματος για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.