Θλίψη κυρίες και κύριοι. Αυτή η Καθαρά Δευτέρα δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες καθώς οι ειδικοί του ”δεν το κάνεις καλά”, ”φύγε, δεν ξέρεις”, ”είμαι κομπλεξικός”, ”δεν έχει αέρα” και ”αμόλα καλούμπα” δεν θα τιμήσουν το εθνικό μας σπορ που δεν είναι άλλο από το πέταγμα του χαρταετού. Η αγαπημένη μας συνήθεια θα πρέπει να περιμένει, όπως άλλωστε πολλές ακόμα.

Αλλά αυτό πονάει πολύ, δεν το κρύβουμε. Η μέρα αυτή είναι μια βουτιά στην παράδοσή μας που δυστυχώς δεν θα γίνει λόγω των περιορισμών. Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο από όλα; Δεν προβλέπεται και sms ενώ από την αρχή της πανδημίας, θα έπρεπε να υπάρχει ένας κωδικός αποκλειστικά για να πετάμε χαρταετό.

Η εναλλακτική:

via GIPHY

Κινδυνεύουμε με πρόστιμο αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι. Αν μεταβείτε σε ένα ανοιχτό μέρος με το αυτοκίνητο ή ακόμα και με τα πόδια για να δείτε το σήμα της ομάδας σας τον γαλάζιο ουρανό, είναι πολύ πιθανό να δείτε τον λογαριασμό σας να μειώνεται κατά 300 ευρώ.

Ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Star. Αυτό που μας έκανε γνωστό είναι ότι με τον κωδικό 6 δεν είμαστε καλυμμένοι και ζήτησε από τον κόσμο να μην φέρει σε δύσκολη θέση τους αστυνομικούς γιατί όλοι έχουν αναστατωθεί από αυτή την εξέλιξη.

Ακόμα και τα μεγάλα πάρκα υπάρχουν πιθανότητες να κλείσουν ώστε να μην μπουν σε πειρασμό οι πρωταθλητές της ταραμοσαλάτας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Γιώργος Πατούλης. Από το σπίτι μας λοιπόν θα πετάξουμε χαρταετό. Καλό κουράγιο σε όλους και ειδικά σε αυτούς που δεν έχουν μεγάλη ταράτσα ή μπαλκόνι.

 

Update: Σύντροφοι, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρχει απαγόρευση στο πέταγμα χαρταετού ούτε θα κλείσουν τα πάρκα.