Ανατριχιάσατε κι εσείς με το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου μέρους της πρώτης σεζόν Lupin; Επιτέλους, πέντε νέα επεισόδια έρχονται μετά το cliffhanger τέλος του πρώτου μέρους, με την απαγωγή του γιου του Ασάν κάτω από τη μύτη του. Μυρίζει εκδίκηση και περιπέτεια. Αν το σκηνικό παραμείνει το Παρίσι, γίναμε.

Η σειρά Λουπέν ήταν το γούρικο ξεκίνημα για το 2021 του Netflix. Η γαλλική απάντηση στον Σέρλοκ Χολμς βρέθηκε δίκαια στην κορυφή του Netflix, ακόμη και στην Αμερική και ήταν binge worthy material.

Τι ξέρουμε για το β΄ μέρος της πρώτης σεζόν;

Το πρώτο μέρος αποτελούνταν από πέντε επεισόδια, και το β’ μέρος– ή η δεύτερη σεζόν αν θέλετε να το ονομάσετε έτσι, παρόλο που γυρίστηκε ταυτόχρονα με τα πρώτα πέντε επεισόδια – συνεχίζει αμέσως από εκεί που εξαφανίζεται ο γιος του Ασάν Ντιόπ. Φυσικά, η πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για την έκβαση των πραγμάτων και του υπενθυμίζει ότι η ανάγκη του για εκδίκηση τους έφερε σε αυτό το σημείο. Ο Ασάν Ντιόπ έχει εμμονή με τον χαρακτήρα του Αρσέν Λουπέν, το βιβλίο με τις περιπέτειες του ήταν ο μοναδικός συνδετικός κρίκος με τον πατέρα του. Και ως ενήλικας, χρησιμοποιεί αναγραμματισμούς του ονόματός του Λουπέν για να κλέψει το διαμαντένιο περιδέραιο που κάποτε φορούσε η Μαρία Αντουανέτα και ανήκει στην βαθύπλουτη οικογένεια Πελεγκρινί. Αυτή η οικογένεια του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη. Τα επόμενα πέντε επεισόδια πρόκειται να τα δούμε στο Netflix αυτό το καλοκαίρι. Και θα είναι πιο σκοτεινά από εκείνα του Ιανουαρίου. 

https://t.co/egcSLMa0n2

Γιατί να το δεις;

Δημιουργήθηκε από τονΤζορτζ Κέι (αν έχεις παρακολουθήσει έστω κι ένα επεισόδιο της σειράρας Killing Eve του οφείλεις σεβασμό) σε συνεργασία με τον Φρανσουά Οζόν (βαθιά υπόκλιση). Έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ ξενόγλωσσων σειρών στο Netflix μιας και το παρακολούθησαν πάνω από 70 εκατομμύρια συνδρομητές (πολλαπλασίασε επί 4 τουλάχιστον για να καταλάβεις το πραγματικό μέγεθος). Αν η συνεργασία του Netflix με παραγωγές όπως η Gaumont Télévision έχουν τέτοια αποτελέσματα, ίσως πρέπει να μην μείνουν σε αυτή τη σειρά.

 Στη  σειρά πρωταγωνιστεί επίσης η Νικόλ Γκαρσία, η Κλοτίλντ Έσμε, η Λουντιβίν Σανιέ, ο Αντουάν Γκουί, η Σιρίν Μπουτέγια και ο Σουφιάν Γκεράμπ. Ενώ ο Λουί Λετεριέ (ο γνωστός σκηνοθέτης της ταινίας “Οι Άθικτοι”)δεν σκηνοθέτησε κανένα από τα επερχόμενα επεισόδια, γνωρίζουμε ποιος θα είναι πίσω από την κάμερα: ο Λουντοβίκ Μπερνάρ (L’ascension) σκηνοθέτησε τα επεισόδια 6 και 7, ενώ ο Υγκό Ζελέν (Love at second sight)σκηνοθέτησε τα Επεισόδια 8, 9 και 10.

https://twitter.com/OmarSy?ref_src=twsrc%5Etfw

Κάτι πιο ποπ

Η γαλλική σειρά έπιασε τη θέση νούμερο ένα  ΗΠΑ, Γαλλία,  Γερμανία,  Ιταλία, Ισπανία,  Δανία,  Αυστρία,  Σουηδία, Καναδά, Βραζιλία, Νότια Αφρική και Αργεντινή. Ξεπερνώντας σε δημοφιλία το La casa de papel.