Από χθες, το ελληνικό ίντερνετ ασχολείται με την αστυνομική επίθεση σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη. Και ευτυχώς που ασχολείται εκείνο, διότι όπως έγινε κατανοητό από πολλούς, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε εξ ολοκλήρου στις ”πληροφορίες” που μεταφέρονται από σημαντική μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο κόσμος πλέον είναι αποφασισμένος να συμβάλλει στη διάδοση της σωστής και αληθινής είδησης μέσω των δικών του φωτογραφιών και βίντεο.

Η αστυνομική βία και τα fake news τα βρήκαν σκούρα γιατί η Νέα Σμύρνη δεν είναι Εξάρχεια

Όπως ήταν λογικό, το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, ειδικά όταν το υλικό που άρχισε να αναδημοσιεύεται από μερίδα του κόσμου έδειξε ότι οι αστυνομικοί δεν δέχτηκαν επίθεση από 30 αγνώστους. Το χθεσινό περιστατικό ωμής βίας θέλησε να σχολιάσει και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς από την εκπομπή του που μπορεί όπως υποστηρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, αλλά ζήτησε το λογικό: την παραίτηση των αρμόδιων.

‘’Συγγνώμη, υπάρχει κάποια ένταση παιδιά, ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν γίνεται… πρέπει κάτι να γίνει! Επίσης δεν ξέρω… δεν θέλω να τα βάλω με την κυβέρνηση, δεν με ενδιαφέρει η πολιτική απλά αυτή τη στιγμή αυτό που γίνεται… Με την παραίτηση κάπως δεν το έχουνε. Φοβούνται; Δηλαδή άμα ήτανε σε μία εταιρεία και γινόταν κάτι λάθος, ο διευθυντής δεν έφευγε κάποια στιγμή; Ε άιντε…’’ είπε και ακολούθησε αποθέωση από τους υπόλοιπους στο πλατό.

https://t.co/j5WEV7mN91