Κάποιοι όχι μόνο είμαστε φανατικοί φίλοι της καλύτερης ίσως sitcom σειράς, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε και διδακτορικό αν οι ώρες που περνάμε μπροστά από την οθόνη μας είχαν εκτιμηθεί από τους αρμόδιους. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και άτομα που μας καταλαβαίνουν και μάλιστα πληρώνουν για να δούμε τις πρώτες πέντε σεζόν.

Εντάξει, είναι αστείο αλλά αυτή η είδηση είναι πραγματική. Αλήθεια όμως, γιατί μόνο τις πέντε πρώτες; Μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε όλες και μάλιστα χωρίς να πληρωθούμε γι’ αυτό από την ιστοσελίδα Best Value Schools. O συγκεκριμένος ιστότοπος, σύμφωνα με την περιγραφή, ψάχνει κάποιον ή κάποια με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει tweet ενώ βλέπει τη γνωστή παρέα στα πρώτα της βήματα.

via GIPHY

Δυστυχώς για όλους εμάς, τα 1.000 δολάρια που προσφέρει η Best Value Schools αφορά άτομα που ζουν στις ΗΠΑ και είναι άνω των 18 ετών. Αφού οι 5 τυχεροί παρακολουθήσουν τα επεισόδια θα πρέπει αν σημειώσουν ποια είναι τα αγαπημένα τους και να δημοσιεύσουν τη λίστα τους. Ο λόγος; Ο ιστότοπος βοηθά τους επισκέπτες του να βρουν το καλύτερο πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Τώρα το πώς θα το κάνει αυτό, δεν μας ενδιαφέρει και πολύ.

Βρήκαμε τα χειρότερα επεισόδια από τα Φιλαράκια και ίσως στεναχωρηθήκαμε λίγο

Δεν είναι όμως μόνο τα 1.000 δολάρια. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να γευματίσουν στο αγαπημένο τους εστιατόριο χωρίς να πληρώσουν κάτι και θα τους δοθεί από μία κούπα ένα μπλουζάκι, μια κουβέρτα Central Perk. Φυσικά θα κερδίσουν και ολόκληρη τη συλλογή επεισοδίων σε Blu-ray.