Διαβάζουμε πολλές ειδήσεις κατά καιρούς που αφορούν τη διάσωση ζώων. Σε αυτές τις ειδήσεις, πρωταγωνιστές είναι κυρίως οι πυροσβέστες που εκτός από το να σβήνουν φωτιές, ενδιαφέρονται και για γάτες που «κόλλησαν» σε κάποιο δέντρο ή βρέθηκαν γενικότερα σε δύσκολη θέση. Στην Ταϊλάνδη, εκτός από τους πυροσβέστες, ενδιαφέρονται στον ίδιο βαθμό και οι ναύτες.

Τα άτομα του Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης, λοιπόν, προέβησαν σε μία εκπληκτική κίνηση και από τότε, έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Οι ναύτες αψήφησαν την τρικυμισμένη θάλασσα και βούτηξαν στο νερό για να σώσουν τέσσερις γάτες από το πλοίο Phaminsin Nava 10 που βυθιζόταν στα ανοικτά ενός νησιού.

ภารกิจช่วยน้องงง????และโฉมหน้าผู้รอดชีวิต???? การช่วยเหลือที่ประทับใจทาสแมวเรื่องนี้โด่งดังไปทั่วโซเชียล…

Δημοσιεύτηκε από ธนาคารจิตอาสา JitArsa Bank στις Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

 

Συγκεκριμένα, αφού μετέφεραμ με ασφάλεια το πλήρωμα του βυθιζόμενου πλοίου, ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού εστάλη για να ελέγξει αν υπάρχει διαροοή πετρελαίου. Αντί για πετρέλαιο, όμως, ανακάλυψαν μερικά ακόμα μέλη του πληρώματος που είχαν μείνει πίσω.

 

«Έκανα ζουμ με την κάμερά μου στο πλοίο και είδα να ξεπροβάλουν τα κεφάλια ενός ή δύο γατιών», ανέφερε ο αρχικελευστής Ουίτσιτ Πακντίλον. Ποια ήταν η επόμενη η κίνησή τους μετά από αυτή την ανακάλυψη; Ένας ναύτης φόρεσε το σωσίβιο, έπεσε στο νερό και κολύμπησε μέχρι το πλοίο. Εκεί, βρήκε στριμωγμένες τέσσερις γάτες τις οποίες και μετέφερε στο σκάφος τοποθετώντας τες πάνω στους ώμους του. Εντάξει, συγκινηθήκαμε.

https://t.co/TxnMvIvHpi