Βρήκαμε τα χειρότερα επεισόδια από τα Φιλαράκια και ίσως στεναχωρηθήκαμε λίγο

Μερικά τα είχαμε πολύ ψηλά.

Βρήκαμε τα χειρότερα επεισόδια από τα Φιλαράκια και ίσως στεναχωρηθήκαμε λίγο

Μερικά τα είχαμε πολύ ψηλά.


Τα Φιλαράκια είναι σίγουρα μία από τις πιο γνωστές sitcom σειρές όλων των εποχών. Για πολλούς, είναι ίσως και η καλύτερη και όλες οι προσπάθειες που έγιναν από άλλες σειρές να «αντιγράψουν» το concept της παρέας με το απρόβλεπτο χιούμορ, έπεσαν στο κενό. Αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι ακόμα και οι καλύτερες σειρές έχουν και αυτές τις άσχημες στιγμές τους. Εντάξει, ο χαρακτηρισμός είναι αρκετά βαρύς. Ας πούμε καλύτερα ότι μερικά επεισόδια είναι κάπως βαρετά συγκριτικά με άλλα. Καλύτερα τώρα;

Η καλτ πλέον σειρά που αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να παρακολουθούμε παρά τις άπειρες επαναλήψεις μας, έχει σύμφωνα με το IMDB μερικά σκαμπανεβάσματα όσον αφορά τις βαθμολογίες των επεισοδίων της. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά αφού η χειρότερη βαθμολογία που έχει δεχθεί είναι το καθόλου αμελητέο 7.3 που θα δούμε παρακάτω.

via GIPHY

Αυτό που μας προβληματίζει, ωστόσο, είναι πως κανένα από αυτά τα επεισόδια που βρίσκονται στη λίστα δεν τα είχαμε θεωρήσει ποτέ κάτω του μετρίου γιατί μάλλον θα είχαν και αυτά κάποιες στιγμές γέλιου που κάλυψαν μερικές άλλες αδυναμίες. Μιας και βρισκόμαστε στο Σαββατοκύριακο και αυτές οι δύο μέρες ήταν οι μοναδικές που βλέπαμε κάποτε τα Φιλαράκια από την τηλεόραση, βρήκαμε τα πιο «παρεξηγημένα» 22λεπτα της πλούσιας ιστορίας τους.

The One With Christmas In Tulsa - 7.6

Πρόκειται για ένα -ακόμα- επεισόδιο που βλέπουμε την Μόνικα να αντιμετωπίζει διάφορα διλήμματα. Ο Τσάντλερ πρέπει να περάσει τα Χριστούγεννα στην, η Μόνικα εκνευρίζεται και τις περνούν διάφορες ιδέες όταν μαθαίνει ότι μαζί του βρίσκεται μία όμορφη συνεργάτιδα.

 

The One With Joey’s Interview - 7.5

Όταν το περιοδικό Soap Opera Digest ζητά από τον Τζόι μία συνέντευξη που αφορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, φοβάται πως θα τα θαλασσώσει. Στην προηγούμενη συνέντευξη για το ίδιο περιοδικό, τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα ήθελε και ζητά τη βοήθεια των φίλων του που δέχονται να τον προετοιμάσουν κατάλληλα.

 

The One With Mac And C.H.E.E.S.E. - 7.5

Αυτό δεν το περιμέναμε καθώς είναι ένα από τα επεισόδια που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε αδυναμία. Εδώ βλέπουμε τον Τσάντλερ να ξεχνά να σημειώσει το ραντεβού για την οντισιόν του Τζόι με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μην πάει ποτέ.

 

The One With The Vows - 7.5

Ίσως και να συμφωνούμε εδώ. Η Μόνικα και ο Τσάντλερ δυσκολεύονται να γράψουν τους όρκους για τον γάμο τους και φυσικά, ζητούν βοήθεια από την υπόλοιπη παρέα. Not bad, not terrible.

via GIPHY

The One With The Invitation - 7.3

Σύμφωνα με το IMDB, αυτό είναι το χειρότερο επεισόδιο της σειράς, Η Ρέιτσελ και ο Ρος γυρίζουν στο παρελθόν την ώρα που ο δεύτερος στέλνει στους φίλους του τα προσκλητήρια του γάμου του με την Έμιλι. Εκείνη με τη σειρά της, νιώθει κάπως άβολα που ο Ρος θέλει να καλέσει την Ρέιτσελ που τη χειρότερη στιγμή, συνειδητοποιεί πως τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ρος. Μπέρδεμα.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα