Ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ καλλιτέχνης ξεδίπλωσε όλο του ταλέντο και την επαφή του με το τώρα, και ζωγράφισε το πρόσωπο του Αλέξη Κούγια σε έναν κάδο σκουπιδιών.

ΟΚ, δεν είναι σπάνιο να γίνεται ένας κάδος απορριμμάτων καμβάς για να εκφραστεί κάποιος μέσα από την τέχνη. Αυτή τη φορά, ο «καμβάς» γέμισε με τα χαρακτηριστικά προσώπου του Αλέξη Κούγια, τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, που από τη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση εξαπολύει επιθέσεις και απειλές για μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση.

https://t.co/F5QLsycUmZ

Στα νεότερα, σε ό,τι αφορά την υπόθεση, μια νέα καταγγελία για βιασμό, κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει σε ανακοίωνσή του πως:

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος και στην καριέρα όλων των γνωστών συναδέλφων μου, καταγγέλλονται βιασμοί όχι από τα ίδια τα θύματα στις αστυνομικές αρχές, όπου τους υποβάλλονται και οι κατάλληλες προανακριτικές ερωτήσεις, αλλά με μηνύσεις, τις οποίες επεξεργάζονται δικηγορικά γραφεία και τις καταθέτουν δικηγόροι, χωρίς καν να εμφανίζονται τα φερόμενα ως θύματα στις προανακριτικές αρχές για να υποστούν τη διαδικασία της σωστής και αντικειμενικής ανακρίσεως»

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, τις επόμενες μέρες θα καταγγελθούν με την ίδια διαδικασία δυο νέοι βιασμοί, υπόθεση την οποία χειρίζεται γυναίκα δικηγόρος. Τέλος, δηλώνει πως «αφού δεν επεμβαίνει για να προστατέψει τον Έλληνα πολίτη εντολέα μου κανένα θεσμικό όργανο, εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω το καθήκον μου».