Τα υπόλοιπα "έξυπνα" μέτρα που ξέχασε να αναφέρει η κυβέρνηση

Στηρίζουμε τα λόγια τους Στέλιου Πέτσα και δεν ’’τρολάρουμε τα μέτρα’’.

Τα υπόλοιπα "έξυπνα" μέτρα που ξέχασε να αναφέρει η κυβέρνηση

Στηρίζουμε τα λόγια τους Στέλιου Πέτσα και δεν ’’τρολάρουμε τα μέτρα’’.


Έξυπνα μέτρα κυρίες και κύριοι. Τόσο έξυπνα που ο Ουίλιαμ Τζέιμς Σίντις, ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους που πάτησε το πόδι του στη Γη, θα έκλαιγε σε εμβρυακή στάση από τη ζήλεια του που δεν τα σκέφτηκε πρώτος. Αντί να λέμε και ευχαριστώ όμως, αμέσως οι γνωστοί άγνωστοι του ελληνικού διαδικτύου να σχολιάσουν αρνητικά τις προσπάθειες που γίνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πριν περάσουμε στα μέτρα που η κυβέρνηση ξέχασε να αναφέρει, ας κάνουμε μια επανάληψη σε αυτά που ισχύουν από σήμερα μέχρι να σβήσει ο ήλιος μέχρι τις 16 Μαρτίου. Έχουμε και λέμε: Στο SMS 2, δηλαδή για τα ψώνια σου όπως και το να κλέψεις 5 λεπτά συναναστροφής και να πεις μια καλημέρα μαζί με τον καφέ σου, πρέπει να γίνονται σε απόσταση 2χλμ από τον τόπο κατοικίας σου. Αλλιώς πρόστιμο, άντε μπράβο. 

Το ίδιο ισχύει και για την άθληση. Τέλος το αυτοκίνητο, καιρός να αθληθείτε σωστά, το καλοκαίρι βρίσκεται μόνο λίγους μήνες μακριά, πώς θα βγείτε στο μπαλκόνι σας στην παραλία με αυτά τα χάλια; Παντού με τα πόδια και το ποδήλατο λοιπόν γιατί για το καλό σας είναι. Αχάριστοι. Εντάξει, μην το παρακάνετε και πάτε να αγοράσετε καφέ έτσι: 

via GIPHY

Έχουμε και τον κωδικό 4, μην το ξεχνάτε αυτό. Τα ελεγκτικά όργανα από σήμερα, έχουν τη δυνατότητα να ζητούν επιπλέον διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο γιατί ως γνωστόν, πριν σας άφηναν να πηγαινοέρχεστε αέρα, χωρίς να σας σταματήσουν. Τελείωσαν αυτά ήρθε η ώρα να βάλετε μυαλό.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα έξι μέτρα που ξέχασε να αναφέρει η κυβέρνηση. Και μην δω κανέναν να τρολάρει τα μέτρα, έχει δίκιο ο Στέλιος Πέτσας.

-Kαθώς τρέχετε, κάνετε ποδήλατο ή βγάζετε βόλτα τον σκύλο σας ή τον δεινόσαυρό σας, ένας αστυνομικός θα σας ακολουθεί από απόσταση 4 μέτρων για να σιγουρευτεί πως είστε καλά και όχι για να σας κόψει πρόστιμο.

via GIPHY

 

-Στα λεωφορεία, στο μετρό και τον ηλεκτρικό θα αντικαταστήσουν τα τζάμια με ψεύτικες ταπετσαρίες που δείχνουν τα βαγόνια άδεια γιατί ως γνωστόν, είναι πάντα γεμάτα. Η ψευδαίσθηση μετράει, όχι το αποτέλεσμα.

-Ένα ακόμα έξυπνο μέτρο που έγινε γνωστό μέσω του Twitter.

 

-Τα ελεγκτικά όργανα, εκτός από τις επιπλέον διευκρινίσεις που θα ζητούν για τη μετακίνησή σας, θα σας ρωτούν αν φοιτάτε σε κάποια σχολή γιατί θέλουν να κάνουν φίλους τώρα που είναι νωρίς.

-Virtual πέταγμα χαρταετού από το σαλόνι σου για την Καθαρά Δευτέρα από το νέα σελίδα www.petaoxartaeto.gr

-Όποιος βγει από το σπίτι του μετά τις 9 το βράδυ, εκτός από το πρόστιμο που θα χρειαστεί να πληρώσει, θα πρέπει να ακούσει 4 φορές συνεχόμενα την συγκεκριμένη εκτέλεση:

-Το καλύτερο έξυπνο μέτρο, όμως, το κρατήσαμε για το τέλος: Θα ανοίξουμε τα σύνορα όπως το προηγούμενο καλοκαίρι για τους τουρίστες αλλά από το Μάιο γιατί από το εξωτερικό δεν κολλάει ο ιός, μόνο αν πατήσεις το πόδι σου σε σημείο που βρίσκεται 2,1χλμ μακριά από το σπίτι σου.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα