Μπορεί οι εποχές που επιστρέφαμε τρέχοντας από το σχολείο για να προλάβουμε τις «Ανυπότακτες Καρδιές», να έχουν περάσει προ πολλού, ωστόσο με τη σειρά δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμα. Σε άλλα νέα, Μία Κολούτσι, Πάμπλο Μπουσταμάντε, Μαρίζα Σπιρίτο και Μανουέλ Αγκίρε επιστρέφουν στο ιδιωτικό σχολείο “Elite Way”, χάρη στο Netflix.

Ναι, οι έρωτες, οι φιλίες, τα θέματα με προβληματικούς γονείς, η προσπάθεια για εύρεση ταυτότητας, αλλά κυρίως τα αταίριαστα γκομενιλίκια των Ανυπότακτων Καρδιών θα φλερτάρουν και πάλι με την καθημερινότητά μας. Ελπίζουμε και οι Erreway, το συγκρότημα που ένωσε όλους αυτούς τους… αταίριαστους μαζί.

Το Netflix αποφάσισε να αναλάβει τις Ανυπότακτες Καρδιές και μέσα από μια ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram μας έκανε να τσιρίξουμε, κι ας έχουμε γίνει 30 χρονών μαντράχαλοι. Το remake του Rebelde Way συζητιέται καιρό, αλλά για πρώτη φορά οι φήμες επιβεβαιώνονται. Η σειρά θα συμπεριληφθεί στο μενού της πλατφόρμας το 2022.

Κάπου εδώ να ξεκαθαρίσουμε πως πρόκειται για το remake ενός remake. Ναι, η επιτυχία της αργεντινικής σειράς που εμείς απολαύσαμε, είχε τέτοια επιτυχία που οδήγησε σε πολλά remakes (Μεξικό, Ινδία, ΗΠΑ, Πορτογαλία, Χιλή, κ.α). Η σειρά του Netflix θα «πατάει» στο μεξικανικό remake.

https://t.co/UlBuKw1fyP

Το καστ, δε θα είναι αυτό που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, αλλά θα φέρει νέα ονόματα στη θέση των πρωταγωνιστών. Ήδη ακούγονται ονόματα όπως: Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente και Giovanna Grigio.

Πόσο έτοιμοι είστε για λοβ στόρι Μία και Μανουέλ; Εμείς πολύ, διάολε.