Στην Ελλάδα ζούμε, όλα είναι πιθανά. Οι καταστάσεις στη χώρα μας αλλάζουν από λεπτό σε σε λεπτό, όλοι το ξέρουμε αυτό. Με την ίδια λογική, λοιπόν, δεν μας έκανε καμία εντύπωση όταν πληροφορηθήκαμε ότι η Ραχήλ Μακρή και η πολιτική της κίνηση, το «Μέτωπο Νίκης», θα προσχωρήσει στο νεοσύστατο κόμμα του Γιώργου Τράγκα με το όνομα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Η πατρίδα μας, όπως καταλαβαίνετε, βρίσκετε σε καλά χέρια.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, μάλιστα, έκανε και την πρώτη της ανακοίνωση στην ιστοσελίδα crashonline.gr ως μέλος πια του κόμματος. Η Ραχήλ Μακρή, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, αναφέρει πως «θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το ‘’διδακρορικό’’ Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».Αν αναρωτιέστε τι εννοεί με το «υγειονομική δικτατορία», να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ραχήλ Μακρή δεν τα πάει και πολύ καλά με τον κορονοϊό, ούτε και αυτός με εκείνη άλλωστε, αφού πολλές φορές φλερτάρει με τις συνωμοσιολογίες. Τώρα, ας περάσουμε στην ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, παραθέτουμε τα hightlights από αυτή. Είστε έτοιμοι;

«Μετά την τρομοκρατία, τις συλλήψεις πολιτών για μάσκες και υποτιθέμενες παραβιάσεις των αντισυνταγματικών μέτρων που επέβαλλαν με ΠΝΠ, τον τεχνοφασισμό και τη φίμωση, φτάσαμε στο σημείο να τοποθετήσουν κρατική ασφάλεια και κυπατζήδες έξω από το σπίτι του Γ. Τράγκα, λες και πρόκειται για τρομοκράτη.

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγη ώρα στην Βουλή έχοντας χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες με απύθμενο κυνισμό και αλαζονεία δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση υπολογιστών και μέσων όπως συνηθίζεται για υπόδικους που κατηγορούνται για παιδεραστία.

Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το «δικτατορικό» Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη».