Αυτόν τον τεμπέλικο τρόπο απόκτησης παιδιών μέσω πελαργό, κάποιοι φαίνεται να τον έχουν πιστέψει και σαν να βλέπουμε το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης λίγο πιο σοβαρά από πριν.

Σύμφωνα με τη Sun, ένα παντρεμένο ζευγάρι δεν είχε ιδέα πως για να αποκτήσει μωρό θα έπρεπε να κάνει σεξ και απλώς οι δυο παντρεμένοι πίστευαν πως το παιδί θα έρθει από μόνο του. κυριολεκτικά. Η είδηση αυτή προκύπτει από τη 59χρονη Ράσελ Χίρσον, η οποία είχε εργαστεί ως μαία, επισκέπτης υγείας και νοσοκόμα για πάνω από 40 χρόνια και αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες από τις πιο περίεργες εμπειρίες της στο βιβλίο της “Handle With Care: Condessions of an NHS Health Visitor”.

via GIPHY

Μέσα σε όλες τις εμπειρίες που εξομολογήθηκε στη Mirror, υπήρξε και αυτή κατά την οποία αναγκάστηκε να μάθει σε έναν άντρα και τη σύζυγό του πως το σεξ έχει και μια -ας πούμε- πιο πρακτική αξία. Ναι, η Χίρσον συνειδητοποίησε πως οι δυο ερωτευμένοι δεν είχαν ιδέα για τις βιολογικές, αναπαραγωγικές προεκτάσεις του σεξ. «Ήταν παντρεμένοι για μερικά χρόνια, αλλά τα παιδιά δεν είχαν έρθει ακόμα, όπως περίμεναν», δήλωσε σχετικά, συνεχίζοντας:

«Πραγματικά πίστευαν ότι τα μωρά θα ερχόντουσαν μόνο και μόνο επειδή «ήταν παντρεμένοι» και δεν είχαν ιδέα. Το να μάθεις σε κάποιον για το σεξ είναι μια μεγάλη ευθύνη. Αλλά μετά από μερικές επισκέψεις, το ζευγάρι μπήκε στο νόημα και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον».

Kι όλο αργούσε ο πελαργός.