Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας θυμήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η Βίκυ Καγιά παραλίγο να συλληφθεί στη Βουδαπέστη, γιατί νόμιζαν πως είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ανέφερε:

«Την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας». Ναι, η Βίκυ Καγιά δε λέει ψέματα όταν προετοιμάζει τους παίκτες του GNTM για τη δύσκολη -ή και πολύ δύσκολη- δουλειά του modeling.

https://www.youtube.com/watch?v=kWdjnobHzdI

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο κ.Ζούλιας μίλησε και για την κακοποίηση στον χώρο της μόδας, αναφέροντας πως έχει δει μοντέλα να κλαίνε εξαιτίας κακών συμπεριφορών.

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο».

Όχι ότι ρώτησες, αλλά ο σχεδιαστής έδωσε και μερικά hints για τη ρουτίνα του, η οποία ΟΚ μπορεί να διαφέρει κάπως από αυτή της Ανθής Σαλαγκούδη, αλλά έχει ένα ενδιαφέρον: “Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι: πίνω τσάι, κάνω meditation 20 λεπτά, γράφω προσευχή ευχαριστιών και μετά βγαίνω από το σπίτι”, ανέφερε.