Μια online κόντρα ξεκίνησε ανάμεσα στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό και τον Ypo. Ναι, καλά διάβασες. Ας τα πάρουμε τώρα από την αρχή τα πράγματα.

Πριν λίγες μέρες, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, χαρακτήρισε αισχρή τη δήλωση του ΣΕΗ, τονίζοντας πως «ο χώρος των καλλιτεχνών αριστεροκρατείται». Με αφορμή τη δήλωση αυτή, ο Ypo έκανε ένα στόρι στο Instagram, αναδημοσιεύοντάς τη και γράφοντας: «Και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται. Θες να φας στην μάπα καμία χρυσή από glock;», καθώς και «σίστα από φασίστα;»

Το story προφανώς δεν άρεσε καθόλου στον κ.Ρωμανό, οποίος επιχείρησε να συνδέσει τον Ypo με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω τις παρουσίας του πρώτου στις συγκεντρώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανεβάζοντας ένα tweet με screenshot του story αλλά και φωτογραφίες του Ypo με τον Αλέξη Τσίπρα, έγραψε: «Να χαίρεστε τους φίλους σας, κ.Τσίπρα».

https://t.co/Vxx81YmSx2

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Ρωμανός σχολίασε:

«Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση).  Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο».

Ο Ypo με τη σειρά του, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, τόνισε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε “ο Ypo” αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».