Οι νέες καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη αφορούν σωματική κακοποίηση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο και του έδινε χαστούκια.

Οι νέες καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη αφορούν σωματική κακοποίηση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο και του έδινε χαστούκια.


Ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, ο οποίος εκπροσωπεί την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», έκανε γνωστή μία ακόμη υπόθεση που αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η καταγγελιά έγινε από άνδρα ηθοποιό που, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε σωματική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, τα περιστατικά εκτυλίχθηκαν την περίοδο 2013-2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης» στην οποία έπαιζε και σκηνοθετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο ηθοποιός που υπέστει σωματική κακοποίηση, κοινώς ξυλοδαρμούς, βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση πριν λάβει μέρος στην παράσταση. Προτού κληθεί να συμμετάσχει, ο Πέτρος Φιλιππίδης τον προειδοποίησε «μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε μια συγκεκριμένη σκηνή.

Ο Γιώργος Γεραρής υποστήριξε ότι την ώρα της παράστασης ο Φιλιππίδης ξυλοκοπούσε τον ηθοποιό χρησιμοποιώντας γροθιές μέχρι και ένα παλιό τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί δύο φορές στα επείγοντα με θλαστικά τραύματα. Ο δικηγόρος έκανε γνωστό επίσης ότι υπήρξε πιο σοβαρός τραυματισμός εκτός παράστασης και πως υπάρχουν 9 μάρτυρες.

«Στο τέλος της σεζόν έγινε το χειρότερο. Κάποια μέρα στα καμαρίνια, προφανώς είχε τα νεύρα του ο κ. Φιλιππίδης, υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ του εντολέα μου και άλλων ηθοποιών. Ο Φιλιππίδης ρώτησε “τι λέτε εδώ”, του απάντησε μια ηθοποιός “να, λέμε πού θα πιούμε καφέ”. Αυτός θεώρησε ότι λέει ψέματα, τούς κάλεσε τους 3-4 στο καμαρίνι του και άρχισε να τους τα ψέλνει και τους είπε να του ζητήσουν συγγνώμη. Ο εντολέας μου αντέδρασε, του είπε “δεν έχουμε κάτι για να σου ζητήσουμε συγγνώμη” και τότε ο κ. Φιλιππίδης σηκώθηκε, τον άρπαξε από τον γιακά, τον πήγε ως την πόρτα, του έριξε μια γροθιά και τον πέταξε έξω και του έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο. Ο εντολέας μου φώναξε “αυτό δεν θα περάσει έτσι” και τότε ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τον πλάκωσε στο ξύλο. Με γροθιές, κλωτσιές. Ηταν μπροστά όλος ο θίασος, έχουμε 9 μάρτυρες».

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα