Τέλος τα αστειάκια, τα memes και τα ευφάνταστα στάτους στο Facebook για τη μη σύλληψη του Χρήστου Παππά. Η Interpol φαίνεται πως βαρέθηκε με το χιούμορ μας και πήρε την κατάσταση στα χέρια της και με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ψάχνει τον Χρήστο Παππά που αναζητείται από τις 7 Οκτωβρίου του 2020. Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι απλά βαρέθηκαν την ανικανότητά μας αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε;

Ο φυγόποινος υπαρχηγός της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, εικάζεται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα των Βαλκανίων μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 13 ετών και τριών μηνών σtη δίκη του ναζιστικού μορφώματος. Δεν περιμένατε ούτε εσείς ότι θα προσπαθήσει να διαφύγει, έτσι; Ελπίζουμε να μην χτυπήσατε όταν πέσατε από τα σύννεφα.

via GIPHY

Με το ευρωπαϊκό ένταλμα, υπάρχει η δυνατότητα για προώθηση εναλμάτων από τις αρχές ενός κράτους σε ένα άλλο έτσι ώστε να διευκολυνθεί η τυπική διαδικασία μετά από μία σύλληψη και έκδοση του κατηγορούμενου. Βέβαια, για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να τον εντοπίσουν, ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Πότε είδαμε για τελευταία φορά τον Χρήστο Παππά; Η τελευταία του εμφάνιση ενώπιο των Αρχών ήταν λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση της ποινής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Παπάγου. Μετά από αυτό, πουφ, καπνός.