Οι ήχοι του bartender λειτούργησαν λυτρωτικά. Σαν να έκανα διαλογισμό και να μεταφέρθηκα στη μπάρα, άκουγα το σέικερ, τον αναδευτήρα να ανακατεύει τα παγάκια, έτοιμος να σερβίρει στο κατάλληλο ποτήρι το κοκτέιλ. Στο επόμενο βήμα προσέθεσα τον θόρυβο των θαμώνων. Σχεδόν ανατρίχιασα. Θυμήθηκα πώς είναι να ακούς ανθρώπους  να μιλούν σε γεμάτο μπαρ βράδυ Σαββάτου. Μου αρέσουν τα μικρά μπαρ αλλά πάτησα το full room για να στριμωχτώ στο πολύβουο it μαγαζί με όλους καλοντυμένους και έτοιμους να φλερτάρουν με τον περαστικό που τους σκουντούσε για να βρει την παρέα του.

Να σου πω κάτι, έβαλα και την βροχή να πέφτει, δεν είναι η πιο ρομαντική σκηνή όταν ανοίγει την πόρτα ενός γεμάτου μπαρ, είσαι λίγο βρεγμένη/βρεγμένος και γυρίζει να σε κοιτάξει το crush σου. Τυχαία; Την ρύθμισα στο έντονο την βροχόπτωση. Σχεδόν καταιγίδα.

Έβαλα και τον ήχο της πόλης να ακούγεται. Κίνηση. Μία από τις μεγάλες διαφορές του I Miss My Bar με τα κανονικά μπαρ είναι ότι στην εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση κάθε ήχου. 

 

“Παρόλο που αυτά τα πράγματα δεν θα αντικατασταθούν ποτέ, στο Maverick έχουμε κάνει αυτό το σύγχρονο ψηφιακό αριστούργημα για να σας κρατήσουμε συντροφιά, ενώ αυτή η φοβερή πανδημία, η οποία επηρεάζει βαθιά τη βιομηχανία μας σε όλο τον κόσμο, τελικά κοπάσει και θα μπορούμε να συναντηθούμε ξανά με ασφάλεια”, μοιράστηκε το μπαρ Maverick. 

Το Ι Miss My Bar είναι η απάντηση σε όποιο πρόβλημα είχες σήμερα. Συνδέσου και στην εβδομαδιαία λίστα τους στο Spotify και πιες ένα τζιν τόνικ στην υγεία τους.

Μπες στο I Miss My Bar και δημιούργησε τους αγαπημένους σου θορύβους από τότε που βγαίναμε, συνδυάζοντας επτά διαφορετικές επιλογές: Bartender Working (μπαρμάνια), People Talking (θαμώνες), Full Room (η φάση που σου λείπει), Rain on Window (ατμόσφαιρα), Night Ambience (η ώρα που κάποτε βγαίναμε), Serving Drinks (τα δεύτερα δικά μου), Street Ambiance (παραγγείλετε και για μας, δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε, έχει κίνηση).