Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Χοακίν Φίνιξ να συνεργάζεται με τον Άρι Άστερ, επιβεβαιώνονται και για το μόνο που μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά για την ώρα, είναι πως σε καμία περίπτωση δεν θα γελάει, όχι τουλάχιστον όπως γελούσε στο Τζόκερ. Ο Άρι Άστερ, άλλωστε, φημίζεται για τον τρόμο που προκαλεί μέσα από τις ταινίες του.

Με μόλις δύο ταινίες στο ενεργητικό του (Hereditary, Midsommar) ο σκηνοθέτης έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τον τρόμο και αρκετοί, ανάμεσά τους οι Μάρτιν Σκορσέζε και Μπονγκ Τζουν-Χο σχολιάζουν το έργο του με τα πιο κολακευτικά λόγια. Η τρίτη ταινία του με τον τίτλο Disappointment Blvd δεν έχει σκοπό να ξεφύγει από τις δύο προηγούμενες και αναμένεται να ακολουθήσει παρόμοια μονοπάτια.

via GIPHY

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι ώρας για το σενάριο της ταινίας, είναι ότι πρόκειται «για ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών». Ναι, πολλοί έχουν αρχίσει και ψάχνουν στο Google για «σκοτεινές» υποθέσεις που αφορούν επιχειρηματίες, δεν είστε οι μόνοι.

Τώρα, όσον αφορά την έναρξη των γυρισμάτων, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Χοακίν Φίνιξ θα γυρίσει την ταινία πριν το Kitbag του Ρίντλεϊ Σκοτ ο οποίος αυτή την περίοδο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το The Last Duel και το Gucci. Λογικά, το Disappointment Blvd θα το δούμε στους κινηματογράφους -θέλουμε να ελπίζουμε- το 2022.