Κάποιοι για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό κάνουν θυσίες, καταστρώνουν σχέδια, στήνουν πλεκτάνες, ντύνονται ηλικιωμένες κυρίες. Αυτό το τελευταίο, true story.

Δυο γυναίκες 34 και 44 χρονών, στην προσπάθειά τους να λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ντύθηκαν ηλικιωμένες, φόρεσαν γάντια, γυαλιά και ρούχα που θυμίζουν κάτι από δεκαετία 1920, και μπήκαν σε εμβολιαστικό κέντρο για να εμβολιαστούν για δεύτερη φορά. Στο μεταξύ, θα αναρωτιέσαι πώς κατάφεραν και έκαναν την πρώτη. Κανείς από τους αρμόδιους στη Φλόριντα δεν γνωρίζει πώς έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, τα εμβολιαστικά κέντρα της κομητείας Όραντζ ζήτησαν ενισχύσεις, καθώς διαπιστώθηκε «κενό». Οι δύο γυναίκες έφεραν έγκυρες κάρτες εμβολιασμού με σφραγίδα από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Φλόριντα, ο Dr. Paul Rino, ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς διέφυγαν την πρώτη φορά κι αν για τη δεύτερη δόση έκαναν το ίδιο κόλπο αμφίεσης». Πάντως, το κόλπο τους έγινε αντιληπτό λόγω της οφθαλμοφανούς διαφοράς εμφάνισης και αναγραφόμενης ηλικίας στις ταυτότητες.

Πληροφορίες, θέλουν και άλλο άτομο να μπήκε σε κέντρο για να εμβολιαστεί, με την ταυτότητα του πατέρα του, βασιζόμενο στη συνωνυμία, αλλά τον «κάρφωσε» η ημερομηνία γέννησης.

Δεν ξέρουμε πόσοι έχουν καταφέρει να εμβολιαστούν με τέτοια μέσα, πάντως ο Rino ξεκαθαρίζει σε καμία περίπτωση «δεν υπάρχει έλλειψη σε πρόθυμα άτομα για εμβολιασμό».

Το βλέπουμε.