Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι ακόμα και για να βράσεις ένα αβγό κοιτάζοντας τις συνταγές του (δεν χρειάζεται να το κρύβεις, όλοι το ίδιο κάνουμε) κατεβαίνει πρώτα για δήμαρχος και μετά για πρωθυπουργός. Μαζί του και μια dream team που θα μπορούσε κάλλιστα να βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο των τελευταίων χρόνων. 

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο «έχω απάντηση για όλες σας τις απορίες» σεφ, απηυδισμένος από το γεγονός ότι στην Αγία Παρασκευή όπου διαμένει είναι για τρίτο σερί 24ωρο χωρίς ρεύμα, αποφάσισε να αναλάβει δράση, έστω και με χιουμοριστικό τρόπο. Με stories του στο Instagram, κάνει γνωστή την πρόθεσή του να κατέβει για δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

Μετά από αυτό και αφού θα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, σκέφτεται να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Με 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram όλα μπορούν να συμβούν. Το όνομα Ε.Μ.Ε, δηλαδή Ένωση Μαγείρων Ελλάδος, θα είναι το όνομα του κόμματος.

Στο πλάι του, μεταξύ άλλων θα είναι διάφοροι γνωστοί σεφ όπως οι Σκαρμούτσος (Παιδείας), Λαζάρου(Τουρισμού), Κουτσόπουλος(Τραγουδιού), Κοντιζάς(Εξωτερικών) και Μποτρίνι(Αθλητισμού-Ζυμαρικών). Προτείνουμε μια μικρή αλλαγή και να αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για ευνόητους λόγους.