Κάποιοι μπορεί να θυμούνται τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει τον περασμένο Αύγουστο όταν η γνωστή η ηθοποιός, τραγουδίστρια, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Μπέλα Θορν, έκανε την εμφάνιση της στο OnlyFans. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, σκεφτείτε πως μοιάζει με το Instagram χωρίς όμως τους περιορισμούς του. Με λίγα λόγια, δεν χωρούν πουριτανισμοί, αλλά υπάρχει άπλετος χώρος για ημίγυμνο ή τελείως γυμνό υλικό.

Για την ακρίβεια, το OnlyFans πατάει στη λεπτή γραμμή που χωρίζει το πορνό από την κλειδαρότρυπα. Δεν είναι ακριβώς σαν το PornHub, λοιπόν, αλλά έχουν πολλά κοινά σημεία.

Πριν από λίγες ημέρες, το Hulu σε συνεργασία με το ABC News, κυκλοφόρησαν το νέο τους ντοκιμαντέρ OnlyFans: $elling Sexy, το οποίο επικεντρώνεται στο κέρδος που βγάζουν οι χρήστες με τα ”βαριά’’ ονόματα στην πλατφόρμα. Ένα από αυτά, είναι φυσικά και η Μπέλα Θορν η οποία κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε μόλις 24 ώρες παρουσίας και έκανε τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που ανήκουν στην ερωτική βιομηχανία να αντιδράσουν.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που την κατηγόρησαν για έλλειψη ενσυναίσθησης καθώς δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται την οικονομική ζημιά που προκάλεσε στους υπόλοιπους που βασίζονται στην πλατφόρμα. Στο μίνι κλιπ του ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τη Μπέλα Θορν να μην δείχνει καμία μεταμέλεια, το αντίθετο μάλιστα. Εντάξει, δεν μας κάνει καμία εντύπωση, ούτε η συμπεριφορά της ούτε το ντοκιμαντέρ. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι το κέρδος δεν είναι ποτέ αρκετό, ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις.