Το Parasite ή αλλιώς τα Παράσιτα, ένα χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία τους, θέλουν μάλλον να μεγαλώσουν τη συλλογή τους από χρυσά αγαλματίδια και ο Μπονγκ Τζουν-Χο ευελπιστεί να το καταφέρει αυτό με το νέο σενάριο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Για την ακρίβεια, μιλάμε για δύο σενάρια.

Για το sequel της ταινίες έκανε μερικές αποκαλύψεις σε συνέντευξη του στο podcast The Director’s Cut, λέγοντας πως ”νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλο μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα”. Βέβαια, δεν μίλησε αρκετά για την πλοκή που θα συναντήσουμε αν και κάτι τέτοιο είναι απόλυτα λογικό.

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι πως το ένα σενάριο είναι γραμμέννο στα κορεατικά και το άλλο στα αγγλικά. Όλα αυτά, για να μην χαθούμε στην μετάφραση. Το κορεατικό φιλ θα έχεις για ως έδρα τη Σεούλ και όπως αποκάλυψε, θα δούμε σε αυτό στοιχεία τρόμου και δράσης.

Όσον αφορά για το αγγλικό πρότζεκτ, υποστήριξε ότι είναι βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016 και θα γυριστεί, όπως όλα δείχνουν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Μπονγκ Τζουν-Χο ετοιμάζει και μία τηλεοπτική σειρά Parasite για το HBO. Όχι και άσχημα, έτσι;