Ερωτικό βοήθημα με την υπογραφή της δημιούργησε η Γκουίνεθ Πάλτροου, παρουσιάζοντάς το στο ίντερνετ. Η ηθοποιός, μέσω του προσωπικού της brand Goop, κυκλοφόρησε το πρώτο της sex toy, το οποίο προφανώς δεν έχει μείνει ασχολίαστο από τον κόσμο του internet.

Για την προώθηση του ερωτικού της βοηθήματος, η Πάλτροου μοιράστηκε μια φωτογραφία από την 71η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999, στην οποία φαίνεται να κρατάει το sex toy της αντί για το χρυσό αγαλματίδιο.

«Σας χτυπάω κι εγώ. Ξέρω πώς να φτιάχνω meme, παιδιά», έγραψε στη λεζάντα.

Θα λέγαμε πως πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες αναρτήσεις της ηθοποιού, στην οποία θαυμαστές και φίλοι, συμπεριλαμβανομένης και της Ντρου Μπάριμορ, η οποία σχολίασε: «Θεέ μου, σε αγαπώ». Άλλοι χρήστες πάλι έκαναν σχόλια σε στυλ «ποιος χρειάζεται όσκαρ όταν μπορείς τον καλύτερο δονητή;».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Τώρα λογικά θα αναρωτιέσαι τι το ιδιαίτερο έχει ο συγκεκριμένος δονητής.

Σύμφωνα με το site του brand της, Goop, το sex toy είναι εξοπλισμένο με ραβδί με βαθιές, έντονες δονήσεις» για εξωτερική διέγερση στο ένα άκρο και «ισχυρή και με ακρίβεια δόνηση» για την κλειτορίδα ή για εσωτερική διέγερση. Διαθέτει, επίσης, οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις σε κάθε πλευρά. Στο μεταξύ, στο site αναφέρεται πως ο δονητής σχεδιάστηκε για να μοιάζει με κάτι που θα αφήναμε στο κομοδίνο μας ως λειτουργικό objet d’art». Στα συν, να αναφέρουμε και πως είναι αδιάβροχος, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ή στο ντους και να «βυθιστεί για ως τριάντα λεπτά σε νερό με βάθος έως και ένα μέτρο».

Ας το παραδεχτούμε: όχι κι άσχημα. Γουελ νταν, Γκουίνεθ.