The Notorious B.I.G. ή αλλιώς Biggie Smalls. Ένας από τους πιο διάσημους ράπερ όλων των εποχών, σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους, μόλις απέκτησε το δικό του ντοκιμαντέρ στο Netflix. H πρεμιέρα θα γίνει την πρώτη ημέρα του Μαρτίου στην Αμερική και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Στο Biggie: I Got a Story to Tell θα μάθουμε περισσότερα για τη ζωή του, για το ξεκίνημα της καριέρας του, την μουσική κληρονομιά που άφησε πίσω του αλλά και για την δολοφονία του στις 9 Μαρτίου του 1997 στο Λος Άντζελες. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε επίσης υλικό από τον καλύτερό του φίλο, τον Damion D-Roc Butler το οποίο γίνεται για πρώτη φορά γνωστό στο ευρύ κοινό.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, βλέπουμε τους καλύτερους φίλους του Biggie αλλά και μέλη της οικογένειάς του που προσπαθούν να μας δείξουν και την άλλη πλευρά του, μακριά από τα ανοιχτά μικρόφωνα, τη μουσική και τις κόντρες που προέκυψαν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix ασχολείται με τον ράπερ αφού στο Unsolved murders: USA examine infamous feud between Notorious B.I.G., Tupac βλέπουμε το στόρι της διαμάχης του με τον επίσης δολοφονημένο 2Pac Shakur.