Θυμάσαι τους Mr & Mrs Smith; Ξεχνιέται ντουέτο Brad Pitt και Angelina Jolie να αγαπιούνται και να μισιούνται και να ξαναγαπιούνται θα μας πεις; Δίκιο θα έχεις. Το θέμα είναι πως έχουμε να περιμένουμε reboot της ταινίας και μάλιστα σε σειρά. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά θα είναι ο Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge και ουρλιάζουμε «Ναι, διάολε, ναι». Μάλιστα, οι δυο πρωταγωνιστές θα αναλάβουν και ρόλο παραγωγών.

Glover και Waller-Bridge έκαναν γνωστά τα νέα με ξεχωριστά stories στο Instagram, που στη συνέχεια μοιράστηκε και η επικεφαλής της Amazon Studios, Jennifer Salke, γνωστοποιώντας και τη Francesca Sloan ως συν-δημιουργό.

Η Salke αναφέρθηκε στο cast και crew του reboot ως “dream team”, σύμφωνα με το Variety, λέγοντας:

“Ο Donald και η Phoebe είναι δυο από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργούς και performers στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτές τις δυνάμεις της φύσεις σαν μια δυναμική δημιουργική ομάδα.”

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στην κωμωδία δράσης του 2015, Jolie και Pitt, υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι των προαστίων, που ανακαλύπτουν πως και οι δυο είναι κρυφοί δολοφόνοι και για κακή τους τύχη εργάζονται σε ανταγωνιστικά πρακτορεία. «Ανυπομονούμε να δούμε πώς Donald, Phoebe και Francesca θα το κάνουν δικό τους», ανέφερε σχετικά η Salke.

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που Waller-Bridge και Glover θα συνεργαστούν. Στο παρελθόν έχουν συνυπάρξει επαγγελματικά και στο Star Wars Solo αλλά και ως δημιουργοί ξεχωριστών έργων στην Amazon. Η πρώτη με τη σειρά Fleabag και ο δεύτερος με την ταινία Guava Island, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Rihanna.

 

Στο μεταξύ, με τη Waller-Bridge να έχε κάνει κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η Fleabag δε θα επιστρέψει για άλλες σεζόν, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι το adaptation του Mr & Mrs Smith, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.