Όπως πολύ καλά θυμόμαστε όλοι (ΟΛΟΙ), ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, εμφανίστηκε στο επεισόδιο “The One After The Superbowl: Part 2” στα Φιλαράκια, στο οποίο πρακτικά υποδύθηκε τον εαυτό του (ή μια εκδοχή του τέλος πάντων). Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως ο ηθοποιός δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στη Τζένιφερ Άνιστον και την Κόρτνεϊ Κοξ.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1996, ο Βαν Νταμ γνώριζε τυχαία τη Ρέιτσελ και τη Μόνικα στα γυρίσματα μιας ταινίας. Οι δυο πρωταγωνίστριες των ερωτεύονται και η Φοίβη προσπαθούσε μάταια να τις μεταπείσει. Στο τέλος, βέβαια, αποφασίζουν να τον αφήσουν, μιας και το σενάριο τον ήθελε να τους προτείνει να κάνουν τρίο.

Ο σκηνοθέτης Μάικλ Λεμπέκ, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την προβολή του επεισοδίου, αποκάλυψε πως η συνεργασία με τον ηθοποιό δεν ήταν και τόσο εύκολη. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, μαζί με άλλους συντελεστές της σειράς, ο Λεμπέκ ανέφερε πως ο Βαν Νταμ ήταν δύσκολος στη μεταχείριση, χαρακτηρίζοντάς τον «απροετοίμαστο και αντιεπαγγελματία» μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ανέφερε και ένα περιστατικό, όπου ο Βαν Νταμ έκανε τη Τζένιφερ Άνιστον και την Κόρτνεϊ Κοξ να νιώσουν πολύ άβολα. Σε bonus σκηνές, που εν τέλει δεν προβλήθηκαν στο επεισόδιο, ο Βαν Νταμ φιλούσε και τη Ρέιτσελ και τη Μόνικα. Σύμφωνα με τον Λεμπέκ, σκηνοθέτη και των δυο επεισοδίων για το Superbowl, το γύρισμα δεν πήγε καθόλου καλά.

«Είναι απροετοίμαστος και αλαζόνας! Αλλά θέλω να μοιραστώ αυτή την ιστορία: Κάναμε πρώτα γύρισμα με την Τζένιφερ και μαζί του. Μετά [η Άνιστον] έρχεται και μου λέει, “Λεμ, μου κάνεις μια χάρη να του ζητήσεις να μην χώνει τη γλώσσα του μες στο στόμα μου όταν με φιλάει;”. Του λέω πως όλα πήγαν καλά και πως η σκηνή είναι σύντομη οπότε δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά κάναμε γύρισμα με την Κόρτνεϊ. Και να που έρχεται κι εκείνη και μου λέει, “Λεμ, μπορείς σε παρακαλώ να του πεις να μην βάζει τη γλώσσα του στο στόμα μου;”. Δεν το πίστευα! Χρειάστηκε να του το πω ξανά, αλλά με πιο αυστηρό τόνο», ανέφερε.

Στο μεταξύ, από σοκαριστικά νέα για τα Φιλαράκια, έχουμε και την εντελώς λάθος ιστορία πίσω από το επεισόδιο που ο Ρος είπε το όνομα της Ρέιτσελ στο γάμο του με την Έμιλι.