Το νέο είναι ένα και σημαντικό: οι Prodigy έρχονται με ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα εξιστορεί όλη τους την πορεία. Με τίτλο απλώς “Prodigy” το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Paul Dugdale, με την Pulse Films να έχει αναλάβει την παραγωγή, η rave μπάντα που έδωσε ήχο στα 90s μας αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον frontman της, Keith Flint, που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2019.

Συγκεκριμένα, οι Liam Howlett και Maxim με ανακοίνωσή τους στο Billboard δήλωσαν ότι δουλεύουν με τον συνεργάτη τους, Paul Dugdale, πάνω στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ. «Κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για το γκρουπ… και τι έγινε;», δήλωσαν.

«Μετά τον απρόσμενο χαμό του αδερφού μας Keith το 2019, η στιγμή είναι κατάλληλη για εμάς να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος μας, ολόκληρη. Είναι μια ιστορία ενός χαοτικού και ταραγμένου ταξιδιού της συμμορίας μας, του γκρουπ, της μπάντας του λαού – των Prodigy. ‘H απλά, η ιστορία των αδερφών μας σε μια αποστολή να κάνουμε θόρυβο, να ταρακουνήσουμε τις ψυχές του κόσμου και να ανατινάξουμε ηχητικά συστήματα παγκοσμίως..γι’ αυτό! Αυτό το φιλμ θα γίνει με την ίδια ακεραιότητα που έχει η μουσική μας – χωρίς συμβιβασμούς, ωμό και ειλικρινής… αφιερωμένο στον Keith!».

«Το φιλμ θα είναι τρελό όπως είναι το συγκρότημα», είπε ο Dugdale

«Σκοτεινό ανά στιγμές με δυνατές αλλαγές στο ρυθμός. Θα είναι επίσης μια επίθεση εικόνων, στιλιστικά συναρπαστικό, σύγχρονο και προκλητικό. Θέλουμε η θεατές να φύγουν από το σινεμά σαν να έχουν βγει έξω από ένα τρενάκι του λούνα παρκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. Πάντως από πέρσι τον Σεπτέμβριο περιμένουμε το άλμπουμ που μας έχουν υποσχεθεί.