"Δεν είμαι γάτα" λέει δικηγόρος που δεν μπορεί να αφαιρέσει το φίλτρο γατούλας σε δίκη

Το καλύτερο τριχωτό βίντεο μέχρι τώρα για το 2021 είναι εδώ. To Zoom περνά την καλύτερή του περίοδο.

"Δεν είμαι γάτα" λέει δικηγόρος που δεν μπορεί να αφαιρέσει το φίλτρο γατούλας σε δίκη

Το καλύτερο τριχωτό βίντεο μέχρι τώρα για το 2021 είναι εδώ. To Zoom περνά την καλύτερή του περίοδο.


Στην Αμερική, φίλες και φίλοι. Εκεί που κάθε ουτοπικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Εκεί που κάθε απλή ευκαιρία μπορεί να μετατραπεί σε χρυσή ευκαιρία. Στη χώρα των θαυμάτων, τις πίτσας, των μπέργκερ και του αυθεντικού μπάρμπεκιου. Εκεί που σε κάθε ψυγείο υπάρχουν 16 διαφορετικές ετικέτες μπίρας για κάθε περίσταση. Δεν είναι ψέμα τα όσα βλέπουμε στις sitcom σειρές, όντως ανοίγουν μία μπίρα όταν επιστρέφουν από τη δουλειά.

Συνεχίζουμε: Στις Ηνωμένες Πολιτείες του πρώην πια προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Εκεί που η τηλεόραση έχει περισσότερα κανάλια από τον πληθυσμό της χώρας και που ο ρυθμός των διαφημίσεις κάθε 20 λεπτά είναι περισσότερες από τους κατοίκους της Ελλάδας. Εκεί, κυρίες και κύριοι, γεννιούνται οι πιο όμορφες εικόνες οι οποίες, με μια μεγάλη χρονοκαθυστέρηση είναι η αλήθεια, υιοθετούν και οι υπόλοιπες χώρες. Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, να δούμε γατούλες αντί για δικηγόρους στις δίκες μέσω του Zoom σε ευρωπαϊκά κράτη.

via GIPHY

​Ένας δικηγόρος από το Τέξας, άφησε κατά λάθος ένα φίλτρο γάτας από την προηγούμενη -μάλλον- χρήση του λογαριασμού του στο Zoom και εμφανίστηκε στη δίκη ως μια πανέμορφη γατούλα που μπορεί και μιλάει. Όσοι υποστήριζαν ότι έχουν ακούσει και τα δικά του αιλουροειδή να μιλούν, επιβεβαιώνονται αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που πατά πάνω στη λεπτή γραμμή των fake news.

‘’Είμαι εδώ, ζωντανά. Δεν είμαι γάτα’’, είπε στον δικαστή ο Τεξανός δικηγόρος και όπως ήταν λογικό, το βίντεο έγινε αμέσως viral. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Zoom οδηγεί σε άβολες καταστάσεις άλλωστε.

Δείτε το τριχωτό βίντεο:

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα