Ο Μόσιαλος λέει πως οι επόμενοι μήνες είναι μήνες ελπίδας και εμείς το αγοράζουμε

Ο Ηλίας Μόσιαλος βαρέθηκε την τρομολαγνεία και εμείς ταυτιζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Ο Μόσιαλος λέει πως οι επόμενοι μήνες είναι μήνες ελπίδας και εμείς το αγοράζουμε

Ο Ηλίας Μόσιαλος βαρέθηκε την τρομολαγνεία και εμείς ταυτιζόμαστε περισσότερο από ποτέ.


Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Ηλίας Μόσιαλος μιλά για τα εμβόλια, τους περιορισμούς αλλά και την καλλιέργεια του φόβου μετά από έναν χρόνο τριβής με την έννοια πανδημία. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας, φαίνεται να βαρέθηκε όσο κι εμείς τη συνεχή τρομολαγνεία και με μια τοποθέτησή του θέλησε να εκφράσει την πεποίθησή του πως οι επόμενοι μήνες είναι «μήνες ελπίδας, όχι φόβου». Ανέφερε πως τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να φαίνονται οι θετικές επιπτώσεις των εμβολίων, αλλά ως τότε θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να τα εφαρμόζουμε προσεκτικά. 

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Ζούμε με τον ιό για ένα περίπου χρόνο. Με φόβο και πολλούς περιορισμούς. Είναι λογικό να έχουμε κουραστεί. Να μη θέλουμε άλλους περιορισμούς. Να θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα των κοινωνικών μας σχέσεων, στη δυνατότητα να ταξιδεύουμε, να βλέπουμε τους φίλους μας, να επισκεπτόμαστε τα αγαπημένα μας μέρη. 

Τώρα όμως έχουμε αρκετά αποτελεσματικά εμβόλια. Υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή τους και στη διανομή τους. Αλλά τους επόμενους μήνες τα προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν.

Και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις θετικές επιπτώσεις των εμβολιασμών και στη χώρα μας και σε άλλες χώρες. Μέχρι τότε όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να εφαρμόζουμε προσεκτικά τα μέτρα προστασίας της υγείας μας και της υγείας των δικών μας ανθρώπων, της υγείας όλων των Ελλήνων πολιτών.  

Με συνεχή εγρήγορση και προσαρμογή των πολιτικών ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.  

Αρκετά όμως με τη συνεχή τρομολαγνεία και την καλλιέργεια του φόβου. Δεν βοηθά σε τίποτα. Αυτό που χρειάζεται είναι η συνεχής και αντικειμενική ενημέρωση για την πανδημία και τις επιστημονικές εξελίξεις.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες ελπίδας, όχι φόβου.»

Ζούμε με τον ιό για ένα περίπου χρόνο. Με φόβο και πολλούς περιορισμούς. Είναι λογικό να έχουμε κουραστεί. Να μη θελουμε...

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μόσιαλος στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα