Η Χινγκ Χνικ Γουάι, χωρίς να το γνωρίζει και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της, έγινε viral. Την ώρα που η γυμνάστρια έκανε τις ασκήσεις της, πίσω της, ένα κομβόι από μαύρα SUV έκαναν ‘’παρέλαση’’ προς το κτίριο του κοινοβουλίου, με τις διαθέσεις τους, όμως, να μην αποδεικνύονται καλές.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στην Νάι Πι Τάου, βλέπουμε ουσιαστικά την αρχή του πραξικοπήματος στη Μιανμάρ. Την ίδια στιγμή, η Χινγκ Χνικ Γουάι όχι μόνο δεν διακόπτει το πρόγραμμά της, αλλά ανεβάζει και ένταση δίνοντας μια σουρεάλ πινελιά σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

Οι άντρες πίσω της, σηκώνουν τα οδοφράγματα και συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους ενώ εκείνη χορεύει στο ρυθμό της μουσικής. Από το υλικό γίνεται κατανοητό πως η γυμνάστρια δε γνωρίζει τη συμβαίνει. Η ίδια η Γουάι ανάρτησε ξανά το βίντεο και λέγοντας πως έχει γυρίσει πολλές ασκήσεις της στο παρελθόν στο ίδιο σημείο.

https://twitter.com/hashtag/Myanmar?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

”Πόσο αρμονικά συνδυάζονται η μουσική με τα τεκταινόμενα από πίσω. Πριν ακούσω στις ειδήσεις το πρωί ότι έγινε, το βίντεο που έκανα για έναν διαγωνισμό αεροβικής γυμναστικής μετατράπηκε σε αξέχαστη ανάμνηση”, έγραψε. Όπως ήταν λογικό, οι εικόνες αυτές έκανε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συγκρίνουν το βίντεο με τη διάσημη σειρά του Black Mirror.

Μετά τα memes με τον Μπέρνι Σόντερς, ήταν η δική της σειρά να βρεθεί κυριολεκτικά παντού μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις των χρηστών του Reddit.