To MasterChef έχει μπει ξανά στη ζωή μας και από τότε τα βράδια μας έχουν αποκτήσει ένα ενδιαφέρον, αφού καταφέρνει και μεταφορτώνει τις αφόρητες στιγμές πλήξης που περνάμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μερικές στιγμές ευχαρίστησης, πάντα μια πρέζα guilty pleasure η οποία είναι και αυτή αναγκαία. Σε καραντίνα είμαστε άλλωστε, όλα μπορούν να δικαιολογηθούν.

Αυτό που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε καμία περίπτωση, είναι όταν ένας μάγειρας είναι αγενής απέναντι στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Και δεν ήταν μόνο αγενής απέναντι στον αγαπημένο μας θείο, αλλά και και στην κοπέλα της παραγωγής που του έκανε ερωτήσεις. Όταν οι κριτές μιλούσαν σε κάποιον παίκτη, εκείνος ”πεταγόταν” για να ζητήσει κάτι. Νίκο, δεν δοκιμάσαμε το πιάτο σου, αλλά δηλώνουμε απογοητευμένοι από την συμπεριφορά σου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή: Ο Νίκος ήταν υποψήφιος για να μπει στο MasterChef όμως δεν τα κατάφερε αφού εισέπραξε τρία ”όχι” από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (με το δίκιο του). Όταν κάτι δεν σου πάει καλά και είσαι πιεσμένος, νιώθεις την ανάγκη να ρίξεις αλλού τις ευθύνες. Ε, αυτό έκανε και ο Νίκος που έριξε την ευθύνη στην κοπέλα που του έκανε ερωτήσεις, λέγοντας: «Θα σου απαντάω μονολεκτικά γιατί μαγειρεύω… Όπως απαντάω στη γυναίκα μου. Με ρωτάς ερωτήσεις  που δεν μπορώ να σου απαντήσω. Θέλω τον χρόνο μου».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά άρχισαν και οι διαμαρτυρίες, όπως «αν δεν βγει το πιάτο εκεί, τι θα μου πεις; Απλά με ρωτάς ερωτήσεις που πρέπει πρώτα να τις σκέφτομαι. Μπορεί να με ρωτήσεις κάτι περίεργο, να μην ξέρω τι θα σου πω;» Εμείς, πάντως, ξέρουμε τι έχουμε να πούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο “Θείος Λεω”;