Ένα από τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ, είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ και αν και βρίσκεται ακόμα στα 25 του χρόνια, τον ακολουθεί η ταμπέλα του ‘χρυσού παιδιού’. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο ηθοποιός θα μας απασχολήσει για ακόμη μια φορά σε μία ταινία με θέμα τον κανιβαλισμό. Ναι, ξέρουμε, είναι κάπως δύσκολο να το κάνετε εικόνα.

Ο Σαλαμέ, όπως διαβάζουμε στο Deadline, πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Λούκα Γκουαντανίνο, μετά την άκρως επιτυχημένη τους συνεργασία τους στο Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου (Call me by your name).

Το Hollywood Reporter, με ρεπορτάζ του, κάνει γνωστό πως θα γίνει η μεταφορά του μυθιστορήματος ”Bones & All”  της Καμίλ ΝτεΑντζέλις. Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα που πραγματοποιεί ένα road trip στις ΗΠΑ με σκοπό να ψάξει τον πατέρα της τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Παράλληλα, προσπαθεί να καταλάβει την αιτία που την οδηγεί στο να σκοτώνει και μετά να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Μέχρι τώρα, επικρατέστερη για τον βασικό ρόλο είναι η Τέλορ Ράσελ (Waves, Escape Room) με τον Τιμοτέ Σαλαμέ να βρίσκεται στο πλάι της. Ο Ντέιβιντ Κάινγανιτς θα επιμεληθεί το σενάριο και λογικά, πάντα με μια επιφύλαξη γιατί δεν γνωρίζουμε τί μπορεί να συμβεί στον κόσμο μας μέχρι τότε, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Μέσα στο χρόνο πρόκειται να δούμε τον Σαλαμέ σε δύο ταινίες. Αυτές είναι το ”Dune” και φυσικά την πολυαναμενόμενη ταινία του Γουες Άντερσον, ”The French Dispatch”.