Θα ξεκινήσουμε με ένα ρητό που αγαπάμε πολύ. ”Αν μια ιδέα δεν φαίνεται απο την αρχή τρελή, δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της”. Μάθαμε για αυτό το ρητό του Αϊνστάιν από την Δήμητρα Κατσαφάδου ή αλλιώς, την γνωστή σε όλους, La Vie en Rose που πλέον μετρά 415 χιλιάδες ακόλουθους στη σελίδα της στο Instagram και 154 χιλιάδες στον προσωπικό της λογαριασμό. Φάτε τη σκόνη της ή καλύτερα τον ζωντανό ζυμομύκητα κομπούτσα τώρα για να μάθετε να μην τη χλευάζεται άλλη φορά.

Η επιτυχία απαιτεί θυσίες, σκληρή δουλειά και επιμονή σε αυτό που κάνεις. Θα έρθει η στιγμή που οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Πρότυπο και οδηγός μας προς την απόλυτη καταξίωση, η αγαπητή σε όλους, ειδικά όσων βλέπουν Survivor, ‘’Λα βι α γοζ’’. Αυτό είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί:

8:02 Σηκώνεται από το κρεβάτι και ξαπλώνει για λίγο στο πάτωμα για να θυμηθεί από πού ξεκίνησε.

8:14 Πάει στην τουαλέτα και βάζει τις κρέμες της. Δεν ξέρει ποια να διαλέξει, περνάνε 2 ώρες. ”Έχω φτύσει αίμα” λέει ξανά και ξανά στον καθρέφτη της.

10:20 Πίνει καφέ. Συγκινείται.

10:30 Μιλάει στοργικά σε μία ειδική γυάλα με ζωντανούς μύκητες. Δεν της απαντούν.

11:45 Είναι καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή και λέει την ιστορία της. Το στόμα της τρέμει, είναι έτοιμη να δακρύσει. Πριν το κάνει, όμως, κάνει δώρο στην κυρία Σούλα, 63 χρονών, ένα Playstation 5.

12:34 Περνάει από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και κάνει άσεμνες χειρονομίες χρησιμοποιώντας το μεσαίο της δάχτυλο.

13:00 Περνάει από το Τμήμα Χημείας. Standing Ovation. Συγκινείται.

13:28 Φτάνει στο εργαστήριο. Facebook: H Δήμητρα Κατσαφάδου αισθάνεται ευλογημένη στην τοποθεσία Αγία Παρασκευή.

14:05 Κάνει μια επανάληψη στον υλισμό διαβάζοντας Ντιντερό, Σπινόζα και Μαρξ. Βγάζει με το iPhone Plus μοντέλο 5210GnZ900 μια φωτογραφία τον Μαρξ ως απόδειξη. Κάνει στόρι.

14:50 Ακούει ένα άγνωστο και ψαγμένο τραγούδι με το τον τίτλο ”La vie en rose”.

15:01 Πίνει τον δεύτερο καφέ της. Λέει στον ντελιβερά να τη φωνάζει Δημητρούλα και όχι Δήμητρα.

16:10 Βοηθάει τα μωρά της τρίτης ηλικίας να περάσουν τον δρόμο. Τους δίνει δώρο από μία κρέμα αντιγήρανσης γιατί τα βλέπει κάπως γερασμένα.

16:58 Απαντάει σε χαζές ερωτήσεις ενός ασεβή συντάκτη του Provocateur:

17:09 Κάνει μια ειδική ανάλυση στον ζωντανό μύκητα κομπούτσα ή κομπούχα ή combucha για το πώς στο καλό λέγεται και τι είναι τελικά.

18:13 Κοιτάζει την πρώτη της κατσαρόλα.

18:14 Συγκινείται.

19:05 Φτάνει σπίτι. Κάνει live στο Instagram. Εξηγεί την ψυχολογία της ύλης αλλά και το πόσο πάσχισε για να την καταλάβει. Τα βάζει με τις καρακατινάρες και τους λέει όλους «μάνα μου».

20:15 Χαϊδεύει τα μαλλιά της. Φεύγει η τρέσα. Γελάει γιατί είναι ακομπλεξάριστη και έχει φίλη τη Μελίνα Ασλανίδου. Ζηλέψτε.

20:50 Ρωτάει αν «είστε καλά αγάπη μου».

21:40 Προσπαθεί να τελειοποιήσει το ”Λα βι α γοζ”. Το λέει 27 φορές συνεχόμενες. Ο γείτονας έχει πέσει στο πάτωμα και κλαίει. Της ζητά να σταματήσει.

22:00 Βλέπει Surviror. Στην πραγματικότητα βλέπει μόνο τις διαφημίσεις για να δει τον εαυτό της. Ψιθυρίζει τα λόγια της διαφήμισης. Ο γείτονας εξακολουθεί να κλαίει σε εμβρυακή στάση.

23:37 Συγκινείται ξανά, σε αντίθεση με τον Ευτύχη Μπλέτσα που είναι πάντα χαρούμενος.

00:29 Ξαπλώνει. Πριν κλείσει τα μάτια της, λέει το καλύτερο ”λα βι α γοζ” της ημέρας.