Βάλε τη μάσκα σου ενάντια στις διακρίσεις. Δύο πράγματα προσευχόμαστε να εξαλειφθούν το 2021. Η πανδημία του κορωνοϊού και η ομοφοβία (για να είμαστε πιο ακριβείς: η αμφιφοβία και η τρανσφοβία). Αν θέλεις κι εσύ να ανήκεις σε μια κοινωνία στην οποία δεν υπάρχουν διακρίσεις με βάση την σεξουαλικότητα, το φύλο και το σώμα, στήριξε τον αγώνα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για τις διεκδικήσεις της.

Την χρονιά που μας πέρασε η εταιρεία Diavita κατασκεύασε τη μάσκα Respishield, ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της εποχής μας για προστασία και μας συντροφεύει σε όλη την διάρκεια της πανδημίας μέχρι και σήμερα. Δημιούργησαν μία νέα σειρά μασκών Respishield προσθέτοντας τη σημαία με το ουράνιο τόξο, τη σημαία pride. Για να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους στην LGBTQ κοινότητα και στον αγώνα της για την εξάλειψη του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

Η σημαία του ουράνιου τόξου, η σημαία της ελευθερίας, χρησιμοποιείται ως σύμβολο των ΛΟΑΤΚΙ+  και των κινημάτων τους από τη δεκαετία του 1970. Τα πολλά χρώματα συμβολίζουν τη διαφορετικότητα. Η σημαία του ουρανίου τόξου έγινε γνωστή ως σύμβολο διαφορετικότητας και της περηφάνιας των ομοφυλοφίλων από τον καλλιτέχνη Τζίλμπερτ Μπέικερ, το 1978. Σήμερα η σημαία αποτελείται από 6 διαφορετικά χρώματα σε ισάριθμες λωρίδες: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε και μοβ. Η πιο κοινή της χρήση είναι να υψώνεται με την κόκκινη λωρίδα στην κορυφή, όπως είναι στα χρώματα του ουρανίου τόξου της φύσης.

Το 1975  οι Ηνωμένες Πολιτείες γιόρταζαν τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας τους, προσπαθώντας να συνέλθουν από την ήττα του Βιετνάμ και την παραίτηση του Νίξον΄. Έξω από κάθε σπίτι έβλεπες αναρτημένες εθνικές σημαίες. Ο πολιτικός και ακτιβιστής Χάρβεϊ Μιλκ, o πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, ζήτησε από τον καλλιτέχνη να δημιουργήει ένα σύμβολο για την gay κοινότητα, ένα διακριτικό που θα υποδήλωνε θάρρος και υπερηφάνεια απέναντι στους καταναγκασμούς της ομοιομορφίας. Αυτό συμβολίζει η σημαία της ελευθερίας, στη ζωή υπάρχουν πολλές αποχρώσεις που έχουν την ίδια αξία και μπορούν να συνυπάρξουν.