Κάνει το κομμάτι του, κάνε και εσύ το δικό σου. Το Pornhub προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη και μόλις χθες, Τετάρτη, ανακοίνωσε την καμπάνια Sexstainability, που αφορά -μάντεψε- τα σκουπιδάκια που αφήνεις μετά την ερωτική πράξη. Η δημοφιλή πλατφόρμα για ενηλίκους θέλει να μας ευαισθητοποιήσει και να προστατέψουμε επιτέλους το περιβάλλον την ώρα που περνάμε καλά και οι ίδιοι με το υλικό που φιλοξενεί στη σελίδα του.

Για τις επόμενες 30 μέρες, λοιπόν, το site πρόκειται να φιλοξενήσει μία ειδική κατηγορία με το όνομα Sexstainable Jerk Off Instruction (JOl) με μερικά από τα πιο γνωστά του μοντέλα. Εκείνα θα σε «επιμορφώσουν και εμπνεύσουν να ξεκινήσεις να προσέχεις περισσότερο». Όπως δήλωσε και η Kira Noir, η brand ambassador του Pornhub, πρόκειται για μια προσπάθεια να γίνει συνδυασμός «των δύο πραγμάτων που οι άνθρωποι πραγματικά απολαμβάνουν», το σεξ και τη δράση για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

https://www.youtube.com/watch?v=Mvc9FOrOpI0

Όλα οι προβολές κάτω από τα βίντεο θα μετατραπούν σε χρήματα τα οποία θα δοθούν στην οργάνωση 2030 or Bust που προσπαθεί να προωθήσει ενέργειες υπέρ της αλλαγής στην στάση ζωή μας, ώστε να βοηθήσουμε το περιβάλλον.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Pornhub ώστε να κάνουμε γνωστό όχι μόνο ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να αποφευχθεί και ότι έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε αυτό συλλογικά, αλλά ότι μπορούμε να το κάνουμε και με εύκολο, σέξι και αστείο τρόπο», τόνισε ο Executive Director, Laughlin Artz. «Όλοι θέλουμε η ανθρωπότητα να έχει ένα καλό… τέλος».

Το Pornhub θα σου δώσει μερικές οδηγίες, εσύ απλά θα το ακούσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε.