Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef, ένας επίδοξος νικητής με στόχο σε πρώτη φάση να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού, όχι απλώς έμοιαζε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά οριακά πιστέψαμε πως είναι ο ίδιος ο Κουτσόπουλος και αποφάσισε να τρολάρει παίκτες, κριτές και κοινό. Ωστόσο, όχι, ήταν ο Τεο Καλτσίδης και απλώς του έμοιαζε πολύ. Σατανικά πολύ. Εννοείται πως Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης δεν άφησαν ασχολίαστη την ομοιότητα, αλλά το θέμα είναι πως ούτε ο ίδιος ο θείος Λεωνίδας το έκανε.

Μπορεί το Twitter να έκανε πάρτι με τον σωσία του κριτή, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ο μάστερ του τρολ, με story του στο Instagram δεν άφησε και πολλά περιθώρια για καλύτερα αστεία. Ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον σωσία του , αλλά και μια φωτογραφία της Βίκυς Χατζηβασιλείου να είναι συγκινημένη στην τοποθεσία «Πάμε Πακέτο».

Επειδή ο Κουτσόπουλος αρέσκεται στο να ξεπερνά τον εαυτό του, ανεβάζει και στο Twitter μια φωτογραφία με την εμφανή ομοιότητά του με τον παίκτη, με λεζάντα: «Ναι… Μαμά καλησπέρα… Όταν βρεις λίγο χρόνο θα ήθελα να μιλήσουμε…».

https://twitter.com/hashtag/masterchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Στο μεταξύ, ο Τεό πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, κάτι παραπάνω από πρόθυμος να αφήσει πίσω του σκυλιά, γατιά, πουλιά για να διεκδικήσει το έπαθλο του MasterChef. Χωρίς παρεξήγηση, εμείς χαρήκαμε απλώς γιατί θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε την άβολη ομοιότητα και στα παρακάτω επεισόδια, περιμένοντας ανάρτηση από Κουτσόπουλο. Ίσως και από Κοντιζά.