Άλλο ένα Happy Traveller ξεκινάει και αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουμε στο… Μας συγχωρείτε, παρασυρθήκαμε από τον Ευτύχη Μπλέτσα που τόσα χρόνια τώρα μας ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας με την υπέροχη εκπομπή του (χαμόγελο). Ο κινηματογραφιστής, παρουσιαστής, ποδοσφαιριστής, συγγραφέας, λογιστής, μάγειρας, ψαράς, μουσικός και Youtuber είναι ο πιο θετικός άνθρωπος που έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση και είναι λογικό όλες οι εκπομπές του να σημειώνουν τεράστια επιτυχία (χαμόγελο).

Τι κάνει αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, ο πάντα αγαθός και υπερευαίσθητος παρουσιαστής (γειααααα) και εκπέμπει τέτοια θετικότητα; Πώς γίνεται να μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο όμορφα ενώ βρισκόμαστε στα πατώματα και (γειαααα) κλαίμε για τον πρόσφατο χωρισμό μας; Πού είσαι, πού είσαι, Ευτύχη Μπλέτσα και τι έχεις κάνει στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μουρμουράμε το ενοχλητικό τραγούδι σου; Γιατί ενώ είναι τόσο ενοχλητικό (χα-χα!) το τραγουδάω αυτή τη στιγμή;

Μάθαμε το 24ωρο του Ευτύχη Μπλέτσα και με ποιο τρόπο παραμένει ο πιο χαρούμενος άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη (χα-χα!). Ευχαριστούμε για τα δωρεάν μαθήματα καλοσύνης, Ευτύχη, συνέχισε την εξαιρετική σου εκπομπή, μακάρι να ήμασταν και εμείς μέλη της οικογένειάς σου να μας πάρεις μαζί σε κάποιο ταξίδι.

8:02 Ξυπνάει με το στόμα του στεγνό γιατί χαμογελούσε όσο κοιμόταν. Συνεχίζει να χαμογελάει και σηκώνεται από το κρεβάτι.

8:04 Παίρνει την κάμερά του και πηγαίνει στην τουαλέτα.

9:10 Τρώει πρωινό. Κάτι λιτό, ένα κρουασάν των 0,40 λεπτών από το σούπερ μάρκετ.

10:30 Χαμογελάει.

11:45 Κάνει ένα τεστ στο Facebook για να επιβεβαιώσει το πόσο καλός άνθρωπος είναι.

13:00 Ψάχνει να δει πού είμαστε. Μετά από πέντε χρόνια δεν μας έχει βρει ακόμα.

14:20 Τρώει μεσημεριανό. Σκέτα μακαρόνια που αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας.

15:06 Ξεθάβει μερικά από τα τραγούδια όπως το «Σουβλάκι με πίτα, με πίτα, με πίτα, με πίτα, με πίτα, με πίτα, με πίτα, με πίτα, τζατζίκι, πατάτα, κρεμύδι, ντομάτα, ΤΖΑΤΖΙΙΙΙΚΙ, ΠΑΤΑΤΑΑΑΑ». Αξίζει κάθε δευτερόλεπτο του βίντεο.

16:10 Κάθεται στον καναπέ. Από το πουθενά εμφανίζεται μια τσάντα και κάνει unboxing στην οικογένειά του κάτι άγνωστα μπισκότα και ένα παστέλι.

17:11 Ανοιγοκλείνει την πόρτα και φωνάζει «γεια», «γεια», «γεια», «γεια» στη γυναίκα του.

18:50 Απαντάει με τραγούδι καλοσύνης στο Provocateur όπως έκανε πριν χρόνια στον Mikeus (απαράδεκτος).

19:30 Επισκέπτεται τη μητέρα του και της τραγουδάει ασταμάτητα «η κουζίνα-της-μαμάς». Τον διώχνει από το σπίτι.

20:39 Ζεσταίνει τα μακαρόνια και τρώει για βράδυ.

22:00 Χαλαρώνει στην μπανιέρα που αντί για νερό έχει κολλαγόνο. Αυτό είναι το μυστικό για να δείχνετε 17 και ας είστε 41.

23:32 Ξαπλώνει στο sleeping bag από συνήθεια.

23:52 Χαμογελάει.

23:59 Μιλάει στον ύπνο του. Συγκεκριμένα ρωτάει «πού εισαι, πού εισαι;»