Το θέμα με τις δηλώσεις των δίδυμων του Big Brother στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» συνεχίζεται, αφού η Σίσσυ Βώβου είναι αποφασισμένη να προσφύγει στη δικαιοσύνη για το θέμα αυτό. Μιλώντας στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, το μέλος του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ”, είπε: Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας. Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά και τα λοιπά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον.».

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, πως τα δυο αδέρφια σε ερώτηση για το αν έχουν ανταλλάξει θέσεις στο σεξ, αφήνοντας μια κοπέλα να πιστεύει ότι συνευρίσκεται με τον ένα ενώ στην πραγματικότητα είναι ο άλλος, απάντησαν θετικά. Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Βώβου ανέφερε:

«Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε. Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από  τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

Προφανώς, το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που μια τέτοια ερώτηση παίρνει το «ΟΚ» και βρίσκει τη θέση της ανάμεσα στις υπόλοιπες ερωτήσεις που προορίζονταν για τους Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή. Εξίσου προβληματικές ήταν και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν την ομολογία, με τους παρουσιαστές να συνεχίζουν ακάθεκτοι το πρόγραμμά τους και να γελούν με τους καλεσμένους. Το Μωβ προχώρησε σε καταγελλία στο ΕΣΡ και η Βώβου σχολίασε: «Εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν. Πολύ καλό πράγμα η συγνώμη να καταλάβουν το λάθος είτε επειδή το κατάλαβαν είτε για λόγους ας πούμε σκοπιμότητας. Όμως όταν υπάρχει ένα αδίκημα, και αυτό ήταν μεγάλο αδίκημα που κάνανε γιατί εξευτελίζανε τον βιασμό και τις καταγγελίες βιασμού, πρέπει να τιμωρηθούν».

Στο μεταξύ, οι δίδυμοι δε φαίνεται να έχουν καταλάβει το λάθος τους

Λίγο αφού έγινε γνωστό το περιστατικό και άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Χρήστος Βαρουξής τοποθετήθηκε για το όλο θέμα με μία ανάρτησή του στο Instagram, η οποία ανέφερε: «Κακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δε μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμος; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».