Υπάρχουν κάποιες μέρες που μοιάζουν με όλες τις υπόλοιπες, ειδικά τώρα στην καραντίνα, αλλά η σημερινή δεν είναι μία από αυτές. Αν δείτε προσεκτικά το ημερολόγιο στο κινητό σας, τότε θα καταλάβετε τι εννοούμε. Ναι, σε σένα που τακτοποιείς τα πάντα στο γραφείο ώστε να υπάρξει απόλυτη συμμετρία αναφερόμαστε.

Μπορεί να είστε χαρούμενοι για πολλούς λόγους σήμερα, όπως για παράδειγμα γιατί διανύουμε την πρώτη μέρα χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ ως πλανητάρχη, γιατί όχι; Σίγουρα, πάντως, δεν είστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μόλις 11 μήνες και 4 μέρες μακριά από τα Χριστούγεννα.

Τώρα που είδατε το ημερολόγιο και καταλάβατε τι συμβαίνει, να περάσουμε κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Σήμερα είναι η 21η πρώτη μέρα του Ιανουαρίου, το 2021, στον 21ο αιώνα. Τρομερό; Εντάξει, ίσως όχι και τόσο.

https://t.co/rYwmksBBM3

Σκεφτείτε όμως τι έχετε περάσει μέχρι τώρα στη ζωή σας, ειδικά τον προηγούμενο χρόνο, για να φτάσετε στο σήμερα. Αξίζουν σε όλους μας συγχαρητήρια που περάσαμε, αν και δύσκολα, στην επόμενη πίστα.

via GIPHY

Πότε θα δούμε και πάλι κάτι τέτοιο να συμβαίνει; Στις 22 Ιανουαρίου του 2122. Για την ακρίβεια, δεν θα το ζήσουμε εμείς, οι επόμενες γενιές αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί εμείς το ζήσαμε πρώτοι. Τακτοποίησε τώρα ξανά το στιλό και τα υπόλοιπα άψυχα αντικείμενα στο γραφείο σου. Σήμερα γιορτάζεις και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα για τον ψυχαναγκασμό σου.