Ο θείος Λεωνίδας έχει χιούμορ κι αυτό αρέσει στο κοινό του Masterchef. Τα έχει όλα και συμφέρει: είναι Πανιώνιος, σώζει αδέσποτα, μαγειρεύει στην Αντίπαρο, έχει βέσπα, τραγουδάει Χατζηφραγκέτα, κάνει ραδιόφωνο, είναι του ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου, έχει κολλητούς τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη. Η μαμά του είναι ίνδαλμα και του ψάχνει νύφη.  

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Masterchef, μάς αποκάλυψε ότι είναι και φαν της Δήμητρας Κατσαφάδου, της χημικού και δημιουργού της σειράς ομορφιάς la vie en rose, της γυναίκας που κάνει τα πιο ωραία, αμήχανα, γραφικά  (πες “ό,τι να ‘ναι” και μέσα θα είσα) tutorial στο ελληνικό YouTube γιατί ανάμεσα στην εφαρμογή σέρουμ μοιράζεται και μια δακρύβρεχτη οικογενειακή ιστορία. 

Μάλλον η διαφήμιση της τον έχει στοιχειώσει όσο κι εμάς. Ίσως να ακούει και τη φωνή της στον ύπνο του. 

Παίζοντας με την κλασική πλέον ατάκα (που ο Κοέλο θα πλήρωνε όσο-όσο για να την είχε γράψει ο ίδιος) “η μαγεία της φύσης συναντά της ψυχολογία της ύλης”, ο “θείος Λεό” ευχήθηκε καλή σεζόν.

https://twitter.com/hashtag/masterchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Προφανώς τούς ενώνουν περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Με βότανα Ταΰγετου φτιάχνει στην κατσαρόλα τα καλλυντικά της. Κι εκείνος καλά τα πάει στην κατσαρόλα.  

Πριν ένα μήνα με αφορμή το τρέιλερ του MasterChef 5 έκανε άλλη μια ανάρτηση στο Twitter για την πασοκάρα και το 13033. Κρίμα να το ξεχάσεις.

https://twitter.com/hashtag/masterchefgr?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw