Ο Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί παρελθόν και οι περισσότεροι θα θυμόμαστε ως ένα κακό όνειρο τα τέσσερα χρόνια του ως πρόεδρος της Αμερικής. Πολλά έχουν γραφτεί για την καταλληλότητά του και για τις αισχρές του αποφάσεις, όμως ο αρχηγός των System Of A Down, Σερζ Τανκιάν έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να πιστεύει ότι υπήρξε ο πιο άχρηστος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Εμείς το θέτουμε ευγενικά, εκείνος όχι και τόσο με την ανάρτησή του στο Facebook που γράφει μεταξύ άλλων, ‘’never seen a president suck so much cock’’. Δεν χρειάζεται μετάφραση σε αυτό.

Όπως αναφέρει ο Τανκιάν, μία από τις τελευταίες ενέργειες του μέχρι χθες πλανητάρχη Τραμπ, ήταν να εξασφαλίσει στην Τουρκία νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τις ιδιοκτησίες των ντόπιων με καταγωγή από την Αρμενία.

Thanks Trump. In your last minute you decided to grant Turkey my people’s indigenous cultural heritage including ancient…

Δημοσιεύτηκε από Serj Tankian στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

 

Η ανακοίνωση από τους Αρμενίους της Αμερικής κάνει λόγο για μια καταστροφική συμφωνία μεταξύ της Αμερικής και της Τουρκίας για την δική τους κληρονομιά αλλά και τις υπόλοιπες μειονότητες της χώρας.

«Ευχαριστώ Τραμπ. Στο τελευταίο σου λεπτό αποφάσισες να εξασφαλίσεις στην Τουρκία την πολιτισμική κληρονομιά των ανθρώπων μου που περιλαμβάνει αρχαίες εκκλησίες, πέτρινους σταυρούς, ως επιβράβευση που προσπαθούν να μας εξαφανίσουν». Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον Σερζ Τανκιάν;