Τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα για να είμαστε ειλικρινείς. Όταν κάτι καλό φτάνει στο τέλος του είναι λογικό να μας αφήνει μια πικρία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Peaky Blinders. Ο δημιουργός της θρυλικής πια σειράς, Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της έκτης σεζόν ξεκίνησαν αλλά -κρατηθείτε- αυτή θα είναι και η τελευταία.

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Οφείλουμε να παραδεχτούμε όμως πως τα νέα αυτά ήταν μια δυνατή γροθιά στο στομάχι. Στο παρελθόν ο Νάιτ είχε μιλήσει για 7 κύκλους αλλά η καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της πανδημίας πήγε πίσω τον όλο προγραμματισμό, αλλάζοντας ουσιαστικά το αρχικό πλάνο. Με λίγα λόγια, ο κορονοϊός μας στέρησε και έναν ακόμα κύκλο της αγαπημένης μας σειράς, μην θυμηθούμε όλα τα υπόλοιπα.

The Shelbys are back in business. Series 6 of #PeakyBlinders has begun filming. Find out more:…

Δημοσιεύτηκε από Peaky Blinders στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

 

Η ιστορία του Τόμι Σέλμπι και της οικογένειάς του λοιπόν, που αναδύθηκε στην εξουσία από την εργατική τάξη στη μεταπολεμικό Μπέρμιγχαμ, οδεύει προς το τέλος της. Το επιβεβαίωσε και το BBC. Αλλά. Υπάρχει ένα τεράστιο «αλλά». Δεν είναι ακριβώς έτσι και βλέπουμε λίγο φως μέσα στο σκοτάδι της απέραντης θλίψης μας.

via GIPHY

Σύμφωνα με το Variety, η έκτη και τελευταία σεζόν δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022. Και πάνω που είχαμε πέσει στα πατώματα, ο Νάιτ υποστήριξε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί και μετά τον έκτο κύκλο αλλά με άλλον τρόπο. «Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι πως οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή», είπε χαρακτηριστικά.

Μήπως θα δούμε μια νέα σειρά με βάση τους ήρωες της ιστορίας. Μήπως θα δούμε το Peaky Blinders στη μεγάλη οθόνη; Το σίγουρο είναι πως δεν θα ξεμπερδέψουμε τόσο εύκολα από τη συμμορία.