Η Φοίβη επιβεβαιώνει ότι θα δούμε το reunion στα "Φιλαράκια", αλλά δεν θα είναι έτσι όπως θα το θέλαμε

Η πανδημία δεν νίκησε τα γυρίσματα του πολυαναμένομενου επεισοδίου.

Η Φοίβη επιβεβαιώνει ότι θα δούμε το reunion στα "Φιλαράκια", αλλά δεν θα είναι έτσι όπως θα το θέλαμε

Η πανδημία δεν νίκησε τα γυρίσματα του πολυαναμένομενου επεισοδίου.


Αν κάποιος θα έπρεπε να μας καθησυχάσει για το πολυαναμενόμενο reunion στα Φιλαράκια, αυτή θα έπρεπε να είναι η Φοίβη. Διότι μόνο εκείνη μέσα σε μια χρονιά τόσο πρωτόγνωρη όσο το 2020, θα μπορούσε να δώσει μια (όχι απαραίτητα λογική) εξήγηση. Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν, το ειδικό επεισόδιο με την επανασύνδεση όλου του cast θα γυριστεί και θα προβληθεί στο HBO Max.
H Lisa Kudrow το επιβεβαίωσε κατά τη συμμετοχή της στο Podcast του Rob Low «Literally! With Rob Lowe». Το project προχωρά με παράλληλα και όπως είπε η ηθοποιός «έχουμε ήδη γυρίσει κάποια πράγματα». Η ίδια μάλιστα έχει πάρει μέρος σε αυτά τα πρώτα γυρίσματα και όπως εξήγησε: «θα το κάνουμε σίγουρα».

Το reunion για το ειδικό επεισόδιο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και θα ξαναβρεθούν στο ίδιο πλατό, για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν και ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος της σειράς, και οι 6 πρωταγωνιστές: η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και, φυσικά, η Kudrow. Κάθε ένας θα λάβει αμοιβή ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συμμετοχή του. Επίσης, το επεισόδιο θα το υπογράφουν οι δύο δημιουργοί της σειράς, Marta Kauffman και David Crane, και θα γυριστεί με το ίδιο set, στα ίδια στούντιο της Warner Bros..

via GIPHY

Παρόλα αυτά, η Kudrow έσπευσε να σημειώσει για μία ακόμη φορά, ότι το reunion για τις ανάγκες του επεισοδίου σε καμία περίπτωση δεν σηματοδοτεί και reboot της σειράς. «Το επεισόδιο δεν αποτελεί μέρος κάποιου σεναρίου. Δεν υποδυόμαστε τους χαρακτήρες μας. Θα είμαστε εμείς, οι εαυτοί μας, και θα βρεθούμε για πρώτη φορά όλοι μαζί μετά από 17 χρόνια, μπροστά σε κοινό» και συμπλήρωσε ότι «θα είναι κάτι υπέροχο όλο αυτό γιατί ούτως ή άλλως σπάνια βρισκόμαστε μεταξύ μας και σίγουρα δεν το έχουμε κάνει παρουσία άλλων θεατών».

via GIPHY

Τα βασικά γυρίσματα του επεισοδίου είναι προγραμματισμένα για τις πρώτες μέρες της Άνοιξης, κάτι που επιβεβαιώνει τις έως τώρα πληροφορίες, οι οποίες ανέφεραν ότι οι ηθοποιοί θα βρεθούν στο set τον Μάρτιο. Υπό κανονικές συνθήκες, η προβολή του επεισοδίου θα γινόταν τον περασμένο Μάιο και θα συνέπιπτε με το λανσάρισμα του HBO Max, αλλά… «εεε..COVID…» που λέει και ο Φισφής. Μετά την αρχική καθυστέρηση στον προγραμματισμό ήρθε και η αναβολή όλων των γυρισμάτων τον Αύγουστο, χωρίς τότε να είναι γνωστό πότε και αν θα συνεχίζονταν. 

Με την όλη κατάσταση προφανώς και δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία προβολής τους επεισοδίου. Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι κάποια στιγμή, σχετικά σύντομα, θα ακούσουμε ξανά του τίτλου αρχής των Friends.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα