Αν κάποιος θα έπρεπε να μας καθησυχάσει για το πολυαναμενόμενο reunion στα Φιλαράκια, αυτή θα έπρεπε να είναι η Φοίβη. Διότι μόνο εκείνη μέσα σε μια χρονιά τόσο πρωτόγνωρη όσο το 2020, θα μπορούσε να δώσει μια (όχι απαραίτητα λογική) εξήγηση. Ας μην ανησυχούμε, λοιπόν, το ειδικό επεισόδιο με την επανασύνδεση όλου του cast θα γυριστεί και θα προβληθεί στο HBO Max.
H Lisa Kudrow το επιβεβαίωσε κατά τη συμμετοχή της στο Podcast του Rob Low «Literally! With Rob Lowe». Το project προχωρά με παράλληλα και όπως είπε η ηθοποιός «έχουμε ήδη γυρίσει κάποια πράγματα». Η ίδια μάλιστα έχει πάρει μέρος σε αυτά τα πρώτα γυρίσματα και όπως εξήγησε: «θα το κάνουμε σίγουρα».

Το reunion για το ειδικό επεισόδιο είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και θα ξαναβρεθούν στο ίδιο πλατό, για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν και ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος της σειράς, και οι 6 πρωταγωνιστές: η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και, φυσικά, η Kudrow. Κάθε ένας θα λάβει αμοιβή ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συμμετοχή του. Επίσης, το επεισόδιο θα το υπογράφουν οι δύο δημιουργοί της σειράς, Marta Kauffman και David Crane, και θα γυριστεί με το ίδιο set, στα ίδια στούντιο της Warner Bros..

https://www.youtube.com/watch?v=sLisEEwYZvw